Принтери за бар код

Прикажи сè производи во категорија
Zebra MZ220

Zebra MZ220

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Со помош на преносниот принтер MZ220 ја зголемувате ефикасноста и со леснотија, во движење, печатите пет сантиметри широки сметки со врвна острина и јаснотија.
Zebra iMZ320

Zebra iMZ320

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Создадени врз успехот на MZ, новите преносни принтери iMZ320 за испис на сметки, ви овозможуваат полесно од кога и да е да комуницирате со најновите паметни телефони и таблети за да ја подобрите вкупната ефикасност на малопродажната мобилна работна сила.
Zebra iMZ220

Zebra iMZ220

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Ако барате не многу големо и лесно, запрете ја потрагата, затоа што новиот преносен принтер iMZ220 во "мал пакет" носи многу функционалности, сега компатибилни и со најновите оперативни системи за паметни телефони и таблети.
Zebra QLn420

Zebra QLn420

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Создаден да биде со вас кога ви е најпотребно, кога сте во движење, Zebra QLn420 принтерот е робусен и е најефикасен во тешки и захтевни околини.
Zebra QLn320

Zebra QLn320

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Зголемете ја продуктивност со помош на преносните принтери отпорни на паѓање, што се одликуваат со висококвалитетен испис каде и да се наоѓаат, едноставна интеграција, проактивни предупредувања и лесно полнење на батериите.
Zebra QLn220

Zebra QLn220

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Лесни и отпорни на паѓање, преносните принтери Zebra QLn целосно се прилагодени на корисниците, овозможувајќи им печатење на баркод етикети, сметки и друго, секаде каде што за тоа ќе се укаже потреба.
Прикажи сè