Принтери за бар код

Прикажи сè производи во категорија
Zebra 220Xi4

Zebra 220Xi4

 • Принтери за бар код
 • Heavy duty
Овој доверлив термален принтер со високи перформанси е осмислен за брз испис на етикети за хемиски контејнери, како и за сите други намени каде се користат широки етикети.
Zebra 170Xi4

Zebra 170Xi4

 • Принтери за бар код
 • Heavy duty
Ја зголемува продуктивноста при испис на големи количини широки етикети - по барање или во серија - со ненадминливи перформанси, што го прави совршен за означување роба и палети, како и за идентификација на производи.
Zebra 140Xi4

Zebra 140Xi4

 • Принтери за бар код
 • Heavy duty
Во брзиот и издржлив принтер за испис на етикети Zebra 140Xi4 споени се леснотијата на интегрирањето и врвната доверливост, што го прават вистинско решение за високозахтевните 24/7 работни циклуси во предизвикувачки окружувања.
Zebra 110Xi4

Zebra 110Xi4

 • Принтери за бар код
 • Heavy duty
Изработена за примена во широк опсег на захтевни окружувања, серијата Xi принтери за испис на етикети на Zebra доенсува надмоќна доверливост и квалитет на испис.
Zebra QLn220 Healthcare

Zebra QLn220 Healthcare

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Заштитете го здравјето на вашиот пациент со користење на сеопфатно решение за собирање на примероци од ноќната постела вклучувајќи пластична пластична дезинфекциона рака.  
Zebra QLn320 Healthcare

Zebra QLn320 Healthcare

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Обележете ги примероците на местото на нивната колекција и исчистете ги печатачите помеѓу секоја употреба за да се намали можноста за грешки, да се зголеми ефикасноста и да се спречи ширењето.  
Прикажи сè