Преносни

Прикажи сè производи во категорија
Zebra QLn220 Healthcare

Zebra QLn220 Healthcare

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Заштитете го здравјето на вашиот пациент со користење на сеопфатно решение за собирање на примероци од ноќната постела вклучувајќи пластична пластична дезинфекциона рака.  
Zebra QLn320 Healthcare

Zebra QLn320 Healthcare

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Обележете ги примероците на местото на нивната колекција и исчистете ги печатачите помеѓу секоја употреба за да се намали можноста за грешки, да се зголеми ефикасноста и да се спречи ширењето.  
Zebra ZQ110

Zebra ZQ110

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Zebra ZQ110 - печатач наменет за потрошувач кој е свесен за трошоците - е поддршка на вработените кои ја извршуваат работата што им е потребна за да бидат во движење.  
Zebra ZQ520

Zebra ZQ520

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Zebrina серијата ZQ500 нуди робусни мобилни принтери - најдобри во својата класа - за цели надвор од четирите ѕидови околу вашиот деловен простор. Патентираниот дизајн на овие печатачи, во согласност со бараните воени стандарди, им овозможува да бидат исклучително издржливи и сигурни во најсложените средини.  
Zebra ZQ510

Zebra ZQ510

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Серијата Zebrina на компактни мобилни принтери ZQ500 е исклучително стабилна и дизајнирана да ги задоволи бараните воени стандарди. Најновите функции за поврзување и функционалност се прилагодени на корисникот, овозможувајќи ви да работите во најсложените средини.  
Zebra ZQ320

Zebra ZQ320

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Зебра ZQ320 - внатре и надвор од четирите ѕидови  
Прикажи сè