Принтери за ID картички

Прикажи сè производи во категорија
Zebra ZC350

Zebra ZC350

  • Принтери за ID картички
Печатењето на картичка е важен дел од вашиот бизнис. Затоа, потребен ви е печатач за лична карта, кој може да печати лични карти на скоро секоја брзина со голема брзина, притоа не намалувајќи ја ефикасноста и продуктивноста на работата - флексибилен и сигурен печатач за лична карта, со кој можете лесно да ги поставите поставките што ќе бидат лесен за користење и лесен за управување. Сите можете да направите со Zebra ZC350.  
Zebra ZC300

Zebra ZC300

  • Принтери за ID картички
Иновативниот дизајн на овој печатач за лична карта овозможува да се вклопи совршено во секој деловен простор - од канцеларија и од задната канцеларија до клиент простор. Благодарение на мазноста на профилот и многу скромните барања за просторна чистота околу него, уредот може да се наоѓа буквално насекаде, обезбедувајќи голема флексибилност за нејзината примена. Лесно е да се смести под полиците, но исто така и на други просторно ограничени места каде другите печатачи едноставно не можат да се вклопат. Обезбедените безбедносни карактеристики овозможуваат печатење на картичката во јавни места - без ризик. Станува збор за заклучување на капакот на печатачот кој ги штити од кражби на типизирани и непристапни картички, шифрирање на највисоко ниво, како што се оние што ги штитат владините услуги, да ја чуваат доверливоста на вашите најчувствителни податоци и безбедноста на печатач до домаќин за неовластено користење или мобилни уреди оневозможува пристап до печатени картички.  
Zebra ZC100

Zebra ZC100

  • Принтери за ID картички
Без разлика дали печатите беџови за вработените да придонесуваат за безбедноста на вашиот објект, или за посетителите и членовите за вашите клиенти, еднострано печатење на вашата лична карта игра важна улога во вашиот бизнис. Затоа ви е потребен печатач за лична карта, кој не ја намалува ефикасноста и продуктивноста на работата, печатачот за лична карта, кој ќе биде лесен за поставување, кој ќе биде лесен за користење и лесен за управување. Сè што можете да направите со Zebrom ZC100.  
Zebra ZXP9

Zebra ZXP9

  • Принтери за ID картички
Дизајниран за апликации со висока безбедност, Zebra ZXP Retransmission Printer од Серија 9 обезбедува најсовремени брзини во премиум-картичката на индустријата во која се печатат фотографии со квалитет на фотографии и печатење од работ до крај. Со технологијата за предвидување на бојата на Zebrin, печатачот ZXP Series 9 Zebrin постојано ги надгледува и автоматски ги прилагодува поставките врз основа на докажани, патентирани алгоритми за обработка на слики за доследно да го испорача највисокиот квалитет на печатење.  
Zebra P110i

Zebra P110i

  • Принтери за ID картички
Овој модел на печатач веќе не е произведен. Наместо тоа, можеме да ви понудиме еден од моделите подолу. Датум на производство: 30 јуни 2012 година Замена модел: Zebra ZXP3
Zebra ZXP8

Zebra ZXP8

  • Принтери за ID картички
Со помош на Zebra иновативните ретрансферни принтери за испис на картички од серијата ZXP 8 и драјвери сертифицирани за Windows и софтверот ZMotif SDK имате прилика на барање да изработувате картички со живописни бои или еднобојни, со беспрекорен квалитет.
Прикажи сè