Принтери за ID картички

Прикажи сè производи во категорија
Zebra ZXP7

Zebra ZXP7

  • Принтери за ID картички
Користејќи ја најновата технологија на Zebra за испис на картички, принтерите од серијата ZXP 7 овозможуваат испис на голем опсег картички со висок квалитет.
Zebra ZXP3

Zebra ZXP3

  • Принтери за ID картички
Брзата, доверлива и едноставна употреба на ZXP серијата 3 претставува сè што би посакале кај професионалните принтери за печатење етикети - совршено решение за среден обем каде се бара минимален тренинг на операторот и извонреден квалитет на исписот.
Zebra ZXP1

Zebra ZXP1

  • Принтери за ID картички
Соврешена за не многу голем опсег и печатење еднострани картички во една или повеќе бои, серијата ZXP 1 нуди комплетно решение за печатење картички, со минимално почетно вложување. Нејзиниот ENERGY STAR™ сертификат и еколошки ускладените полнења ги прават принтерите од оваа серија најдобар избор со ниска цена кој може да се најде на пазарот.
Прикажи сè