Zebra ZC100

Категорија: Принтери за ID картички
Без разлика дали печатите беџови за вработените да придонесуваат за безбедноста на вашиот објект, или за посетителите и членовите за вашите клиенти, еднострано печатење на вашата лична карта игра важна улога во вашиот бизнис. Затоа ви е потребен печатач за лична карта, кој не ја намалува ефикасноста и продуктивноста на работата, печатачот за лична карта, кој ќе биде лесен за поставување, кој ќе биде лесен за користење и лесен за управување. Сè што можете да направите со Zebrom ZC100.
 
Овој уред може да се пофали со елегантен дизајн и едноставност што буквално ги менува правилата на играта. Бидејќи тоа не се бара претходно конфигурирање, Зебра C100 се вклучат во нивниот бизнис на патот Plug and Play, кој ви овозможува да го користите веднаш откако ќе ја отпакува и отстранети од кутијата. Уредот за вметнување на паметната картичка автоматски ќе се прилагоди на дебелината на секоја од нив. Новиот драјвер обезбедува графички кориснички интерфејс што води кон ново ниво на лесно печатење на печатење и дизајн на картички. Постоењето на само еден начин да внесете касетата во печатачот целосно го спречува грешки кои инаку се знае да се случи кога се прават промени лента, и паметни чипови, кои се наоѓаат во ленти се обезбеди да лента секогаш да биде во можност да се промени пред да ги трошат, што ќе ви овозможи да се избегнат несакани прекини принтери. Ако треба рачно да вметнете картичка, индикаторот за светло ќе ја разреши секоја можна конфузија, покажувајќи каде и како да ја вметнете картичката. Со поддршка на бројни јазици, Zebra ZC100 е подготвена да се примени насекаде во светот. Иновативниот дизајн на овој печатач за лична карта овозможува да се вклопи совршено во секој деловен простор - од канцеларија и од задната канцеларија до клиент простор. Благодарение на мазноста на профилот и многу скромните барања за просторна чистота околу него, уредот може да се наоѓа буквално насекаде, обезбедувајќи голема флексибилност за нејзината примена. Обезбедените безбедносни карактеристики овозможуваат печатење на картичката во јавни места - без ризик. Тоа е заклучување капак печатач кој штити од кражба на печатени и енкрипција напуштаат картичка највисоко ниво - како што е оној што заштитени државната служба - со цел да се зачува доверливоста на вашите најчувствителни податоци и безбедносна проверка на печатач-за-домаќин на неовластено апликации или мобилни уреди оневозможува пристап до печатени картички. Изборниот енкодер со магнетна лента и вградената додаток за контактори обезбедуваат дополнителни функции за печатење на лични карти. Брзина на печатење е до 30% поголем од својот претходник - Зебра печатари за лични карти ZXP Серија 1 - зошто вработените поминуваат помалку време на печатење, а повеќе на многу повеќе важни задачи. Времето ги зачувува клиентите кои сега имаат помалку шанси да ги отпечатат своите картички. Печати ДНК дава дополнителен софтвер кој ќе полесно од било кога во своите апликации вклучуваат дизајн и печатење на лични карти и да се обезбеди поддршка на нивните принтери за лични карти Зебра C100. Zebra ZC100 е создаден за корисници кои само ќе го исполнат најдобриот едностран личен печатач кој постои на пазарот

Поврзани производи

Брошури и поддршка

Категорија: Принтери за ID картички