Zebra ZC300

Категорија: Принтери за ID картички
Иновативниот дизајн на овој печатач за лична карта овозможува да се вклопи совршено во секој деловен простор - од канцеларија и од задната канцеларија до клиент простор. Благодарение на мазноста на профилот и многу скромните барања за просторна чистота околу него, уредот може да се наоѓа буквално насекаде, обезбедувајќи голема флексибилност за нејзината примена. Лесно е да се смести под полиците, но исто така и на други просторно ограничени места каде другите печатачи едноставно не можат да се вклопат. Обезбедените безбедносни карактеристики овозможуваат печатење на картичката во јавни места - без ризик. Станува збор за заклучување на капакот на печатачот кој ги штити од кражби на типизирани и непристапни картички, шифрирање на највисоко ниво, како што се оние што ги штитат владините услуги, да ја чуваат доверливоста на вашите најчувствителни податоци и безбедноста на печатач до домаќин за неовластено користење или мобилни уреди оневозможува пристап до печатени картички.
 
Дали вработените се печатење значки да помогне да се осигура безбедноста на вашиот објект или поминува за посетителите и членските карти за нивните клиенти, еднострани печатење лични карти е важна улога во вашиот бизнис. Значи ви треба принтер за лични карти кој не го намалува вашиот работен ефикасноста и продуктивноста на трудот, печатач за лични карти кој ќе ви лесно да ги прилагодите поставките, кој ќе биде лесен за употреба и лесно да управуваат. Сè што можете да направите со Zebrom ZC300. Со него добивате повеќе можности за печатење на лични карти - еднострани или двострани, во боја или црно-бели. Флексибилноста во шифрирањето ви овозможува да монтирате магнетна лента или да примените некој енкодер за да создадете современа безконтактна лична карта. Благодарение на големата брзина на печатење, вработените трошат помалку време за печатење, и уште поважно поважни задачи. Времето ги зачувува клиентите кои сега имаат помалку шанси да ги отпечатат своите картички. Овој уред може да се пофали со елегантен дизајн и едноставност што буквално ги менува правилата на играта. Бидејќи тоа не се бара претходно конфигурирање, Зебра C300 се вклучат во нивниот бизнис на патот Plug and Play, кој ви овозможува да го користите веднаш откако ќе ја отпакува и отстранети од кутијата. Уредот за вметнување на паметната картичка автоматски ќе се прилагоди на дебелината на секоја од нив. Новиот драјвер обезбедува графички кориснички интерфејс што води кон ново ниво на лесно печатење на печатење и дизајн на картички. Постоењето на само еден начин да внесете касетата во печатачот целосно го спречува грешки кои инаку се знае да се случи кога се прават промени лента, и паметни чипови, кои се наоѓаат во ленти се обезбеди да лента секогаш да биде во можност да се промени пред да ги трошат, што ќе ви овозможи да се избегнат несакани прекини принтери. Ако треба рачно да вметнете картичка, индикаторот за светло ќе ја разреши секоја можна конфузија, покажувајќи каде и како да ја вметнете картичката. Со поддршка за бројни јазици, Zebra ZC300 е подготвена за примена во било кој дел од светот. Благодарение на линк-оперативен систем за лични карти, зебра моќен оперативен систем, доаѓа со печатење ДНК на семејството на софтверски апликации за еден печатач кој Ебру C300 крева во класа на сопствената, овозможувајќи ви да се печати лични карти полесно од било кога да се вклучат во нивните апликации за дизајн погледнете ја вашата картичка и обезбедете ги вашите печатачи на IDkartica со потребната поддршка. Zebra ZC300 - Лесно печатење на лична карта.

Поврзани производи

Брошури и поддршка

Категорија: Принтери за ID картички