Zebra ZC350

Категорија: Принтери за ID картички
Печатењето на картичка е важен дел од вашиот бизнис. Затоа, потребен ви е печатач за лична карта, кој може да печати лични карти на скоро секоја брзина со голема брзина, притоа не намалувајќи ја ефикасноста и продуктивноста на работата - флексибилен и сигурен печатач за лична карта, со кој можете лесно да ги поставите поставките што ќе бидат лесен за користење и лесен за управување. Сите можете да направите со Zebra ZC350.
 
Со тоа добивате повеќе можности за печатење со лична карта - еднострани или двострани, во боја или црно-бело - со ефекти со ефекти кои ќе ги импресионираат корисниците на картичката и во исто време значително ќе ги намалат фалсификатите на картичките. На пример, можете да ја зголемите вашата нова сатенска лента со додавање на ефект на промена на бојата и со користење на ново метално ребро за да постигнете 3D ефекти за да ги нагласите логоата и текстовите. За да постигнете едноставна елеганција или понатаму да ги заштитувате вашите фалсификувани картички, додадете воден печат. Со додавање на екстремно издржлив заштитен слој, ќе добиете лични карти кои може да потраат со години. Сеопфатните можности за кодирање гарантираат лесно креирање на лична карта за секој тип на трансакција - контакт, контакт или магнетна лента. Благодарение на големата брзина на печатење, вработените трошат помалку време за печатење, и уште поважно поважни задачи. Времето ги зачувува клиентите кои сега имаат помалку шанси да ги отпечатат своите картички.
Овој уред може да се пофали со елегантен дизајн и едноставност што буквално ги менува правилата на играта. Бидејќи тоа не бара претходна конфигурација, Zebra ZC350 е вклучен во вашиот бизнис во режим за приклучување и репродукција, кој ви овозможува да го користите веднаш откако ќе го отпакувате и извлекувате од кутијата. Уредот за вметнување на паметната картичка автоматски ќе се прилагоди на дебелината на секоја од нив. Новиот драјвер обезбедува графички кориснички интерфејс што води кон ново ниво на лесно печатење на печатење и дизајн на картички. Постоењето на само еден начин да внесете касетата во печатачот целосно го спречува грешки кои инаку се знае да се случи кога се прават промени лента, и паметни чипови, кои се наоѓаат во ленти се обезбеди да лента секогаш да биде во можност да се промени пред да ги трошат, што ќе ви овозможи да се избегнат несакани прекини принтери. Ако треба рачно да вметнете картичка, индикаторот за светло ќе ја разреши секоја можна конфузија, покажувајќи каде и како да ја вметнете картичката. Со поддршка за бројни јазици, Zebra ZC350 е подготвена за примена во било кој дел од светот.
Иновативниот дизајн на овој печатач за лична карта овозможува да се вклопи совршено во секој деловен простор - од канцеларија и од задната канцеларија до клиент простор. Благодарение на мазноста на профилот и многу скромните барања за просторна чистота околу него, уредот може да се наоѓа буквално насекаде, обезбедувајќи голема флексибилност за нејзината примена. Лесно е да се смести под полиците, но исто така и на други просторно ограничени места каде другите печатачи едноставно не можат да се вклопат. Обезбедените безбедносни карактеристики овозможуваат печатење на картичката во јавни места - без ризик. Тоа е заклучување капак печатач кој штити од кражба на печатени и енкрипција напуштаат картичка највисоко ниво - како што е оној што заштитени државната служба - со цел да се зачува доверливоста на вашите најчувствителни податоци и безбедносна проверка на печатач-за-домаќин на неовластено апликации или мобилни уреди оневозможува пристап до печатени картички.
Благодарение на линк-оперативен систем за лични карти, зебра моќен оперативен систем, доаѓа со печатење ДНК на семејството на софтверски апликации за еден печатач кој Ебру C350 крева во класа на сопствената, овозможувајќи ви да се печати лични карти полесно од било кога да се вклучат во нивните апликации за дизајн погледнете ја вашата картичка и обезбедете ја целата потребна поддршка со вашите печатачи за лична карта.
ZC350 - Zebrina серија на печатачи за лична карта кои можат да направат сето тоа.
 

Поврзани производи

Брошури и поддршка

Категорија: Принтери за ID картички