Zebra ZXP9

Категорија: Принтери за ID картички
Дизајниран за апликации со висока безбедност, Zebra ZXP Retransmission Printer од Серија 9 обезбедува најсовремени брзини во премиум-картичката на индустријата во која се печатат фотографии со квалитет на фотографии и печатење од работ до крај. Со технологијата за предвидување на бојата на Zebrin, печатачот ZXP Series 9 Zebrin постојано ги надгледува и автоматски ги прилагодува поставките врз основа на докажани, патентирани алгоритми за обработка на слики за доследно да го испорача највисокиот квалитет на печатење.
 
Печатачот им овозможува на корисниците дополнителна контрола, овозможувајќи им да го одберат нивото на квалитет со фокусирање или оптимизирање на брзината на печатење. Покрај тоа, исто така, обезбедува многу ниска цена на картичка, благодарение на неговиот неткаен ламинат дизајн - патент за Zebrin, кој исто така се намалува повеќе од 50% од отпадот во споредба со конкуренцијата. Со супериорен пренос на податоци, печатачот Zebra ZXP Series 9 ви овозможува брзина на печатење до 190 картички на час. Благодарение на технологијата за патентирана повторна пренос Zebrin со истовремено дуплекс печатење, овој уред обезбедува највисок квалитет на печатење, кодирање и ламинирање во својата класа. Овој дизајн ја отстранува потребата за печатач кој механички ги ротира картичките за време на производството, со што се намалува ризикот од механички грешки и заглавувањата на картичките. Лесно за интегрирање и контрола, серијата ZXP од Zebrin принтер 9 нуди повеќе опции за поврзување за да обезбеди дополнителна флексибилност за корисниците и им овозможува да пренесуваат печатачи насекаде во нивната мрежа. Станете во контакт со информации за печатачот и поддршката со технологијата Print Touch и QR Code. Погледнете ги прилагодувањата на печатачот и статусот на мрежните печатачи и користете PrintMonitor - Zebrine Дополнителни функции - Далечински управувач преку голем број мрежни печатачи од било каде во светот. Безбедносните функции на печатачите помагаат да се спречи фалсификување на картичката и неовластена употреба на печатачот. Корисниците може да добијат дополнителна заштита и да спречат неовластено ракување со потрошен материјал на Zebrine, особено прилагодени на потребите на корисникот, вклучувајќи специјални холографски ламинати

Брошури и поддршка

Категорија: Принтери за ID картички