NiceLabel Designer Express

Категорија: Програми

Најисплатлив начин за испис на етикети од база на податоци.

Дизајнирање на едноставни етикети со бар код во само неколку минути со помош на софтвер за дизајнирање NiceLabel Designer Express, кој е едноставен за употреба. Користете Microsoft Excel како едноставна база на податоци и потрошете помалку време за дизајнирање и припрема на формата на етикетите. Нашите софтверски волшебници ќе ви помогнат да ги дизајнирате брзо и лесно. Готовите етикети ќе може да почнете да ги печатите за кратко време!

Спецификации

Лесно креирање на етикети со бар код

 • Волшебниците на дизајнер софтверот NiceLabel Експрес ќе ви помогне да брзо и лесно дизајнирате етикета со бар код. Готови етикети ќе почне да печатите во рок од неколку минути !
 • Волшебниците ќе ви помогнат сами да создадете свој Шаблони за етикети или направи веќе пре- дизајнирани шаблони.
 • Волшебниците на објекти вклучуваат бројачи, променливи, и датум / време за печат.
 • Поврзете се со Excel табели со помош на волшебникот за база на податоци.
 • Креирајте и конфигурирате бар кодови со помош на волшебникот бар кодови.
 • Пристапте до сеопфатна колекција на готови рамки со помош на волшебникот графика.

Еден дизајн на етикети за различни производи

 • Бидејќи сте веќе запознаени со MS Excel , зошто да не ги искористат предностите за да се подобри вашиот тикет ? Наместо за создавање на 10 идентични етикети со бар код и дизајн и оној што го користат 10 редови на табеларни податоци.
 • Дизајн Шаблони за помали етикети и испечатите ги побрзо на старт.
 • Полесно да управувате со вашите податоци етикети со помош на табела
 • Забрза вашиот работен процес со интегрирање на дизајн.
 • Ќе го скрати времето потребно за создавање етикети и намалување на грешки при печатењето.
 • Печатите ефикасно да не мора да внесете податоци кои се однесуваат на моментот на печатењето.

Печати на било кој модел на печатач

 • IГи искористат предностите на програмата за дизајн етикети NiceLabel Експрес дизајнер и да ги печати со цел да се постигне максимална ефикасност и контрола.
 • Индустриски стандардизирани драјвери за Windows, примени на повеќе од 2500 печатачи за етикети.
 • Локална поддршка за вашиот принтери за етикети, бар кодови , фонтови, и други карактеристики.
 • Проверуваат од страна на Microsoft за Супериорен Компатибилност со Windows.
 • Поддршка за било драјвер за печатачка програма за Windows.

Брошури и поддршка

Категорија: Програми