Zebra CardStudio

Категорија: Програми

Проширете ги своите можности за дизајнирање на картички со помош на Зебрината програма за испис на картички CardStudio.

Zebra CardStudio е програмски пакет со кој лесно се учи изработка на картички. Било да правите едноставен или сложен дизајн, CardStudio нуди можност за секаква намена благодарение на различните верзии: Classic, Standard i Professional. Компатибилен со сегашните и претходните Зебрини принтери за испис на картички, CardStudio прави дизајн, магнетен запис, испис и поврзување со база како брзина на работење.

Спецификации

Zebra CardStudio совршен е за следните намени:

 • Идентификациски картички
 • Картички за контрола на пристап
 • Картички за малопродажба и ВИП картички
 • Клуб и членски картички
 • Школски легитимации и легитимации за библиотека
 • Легитимации за посетители

Исплатливи решенија

 • Единствен софтверски клуч за секој корисник на апликацијата
 • Ново мрежно лиценцирање на софтверот

Потребна конфигурација

 • IBM Персонален компјутер со микропроцесор пентиум и најмалку 512 MB RAM (се препорачува 1 GB)
 • Оперативен систем: Microsoft Windows XP, Windows Vista ili Windows 7
 • Тврд диск: 250 MB со делумно инсталирани слики или 400 MB со комплетна збирка на слики
 • CD-ROM 8X или побрз
 • Интернет пристап потребен за регистрација на софтверска лиценца.
 • Подршка за испис со помош на технологија CardStudio Direct-to-Printer (D2P) или сертифициран управувачки програм на Microsoft Windowsa за Зебрини печатари за етикети

Брошури и поддршка

Категорија: Програми