iDTRONIC BLUEBOX HF - Basic Controller

Категорија: Industrijski RFID čitači
IDTRONIC BLUEBOX HF - основниот контролер со еден влез на антената може да достигне до 30 cm.
 
Современиот RF модул и најновата комбинација на BLUEBOX SDK се лесен почеток за амбициозните програмери.
 

Намена

  • Индустриска автоматизација
  • Синџир на снабдување
  • Управување на машина за перење
  • Контрола на пристап

Спецификации

13.56 MHz
Поддржува ISO14443A, ISO15693 и ISO18000-3
Еден влез на антена
Можност за паралелно користење на различни РФИД стандарди за една цел
Неколку стандардни начини за читање, како што се скенирање и известување
Поврзување преку USB
4 LED статус на статусот
Робустен дизајн на производи и црева
Уникатен SDK за сите производи на iDTRONIC BLUEBOX
Софтверски апликации BLUEBOX SHOW
CE одобрување
Категорија: Industrijski RFID čitači