iDTRONIC BLUEBOX UHF - Basic Controller

Категорија: Industrijski RFID čitači

iDTRONIC BLUEBOX UHF - Basic Controller со вградена антена може да постигне домет на читање до 50 cm со софтверски прилагодлива фрекфенција до +20 dBm.

Современите RF модули и најновиот BLUEBOX SDK се комбинација која на амбициозните развојни програмери има овозможува лесен почеток. Овој моќен уред достапен е во верзијата ETSI за европски или FCC за северноамерикански пазар.

Намена

 • Индустриска автоматизација
 • Синџир на набавка
 • Следење имот
 • Контрола на пристап

Спецификации

 • 865–867 MHz (ETSI) или 902–928 MHz (FCC)
 • Поддржува ISO18000-6C и EPC C1G2
 • До +20 dBm (софтверски прилагодливо)
 • Вградена антена
 • Решенија за намени со блиско поле и краток домет
 • Можност за паралелно користење различни RFID стандарди за една намена
 • Неколку стандардни начини на читање, како скенирање и известување
 • Вградена I/O порта
 • Врска преку USB
 • 4 LED за информации за статусот
 • Робусен дизајн на производот и куќиштето
 • Единствен SDK за сите iDTRONIC BLUEBOX производи
 • Софтверски апликации BLUEBOX SHOW
 • CE и FCC одобрување

Брошури и поддршка

Категорија: Industrijski RFID čitači