Професионални RFID тагови

Категорија: RFID tagovi

Професионалните RFID тагови можат да се користат за сите RFID стандарди, фрекфенции и домети на читање.

Професионалните RFID тагови се користат кај широк распон RFID намени. Нашите RFID тагови можат да траат со години и тоа во најзахтевни услови. Нудиме решенија за:

 • UHF 860-960 MHz (ISO18000-6C, EPC Class1 Gen2)
 • HF 13,56 MHz (ISO15693, ISO14443)
 • стандардите LF 125/134,2 kHz

Намена

 • Потврда на производи
 • Следење на ИТ опрема и преносни компјутери
 • Управување со глобален синџир на набавка
 • Следење плински боци
 • Пакирање во фолии

Спецификации

Професионалните RFID тагови совршено се согласуваат со биро и преносните RFID читачи, но и со останатите читачи прилагодени на ISO стандардите. Ги задоволуваме строгите барањакога се потребни:

 • Издржливи RFID тагови и посебни етикети
 • Различни стандарди
 • Посебни карактеристики
 • Робусност
 • Врвен квалитет
 • Долготрајност
Категорија: RFID tagovi