Биро USB читач iDTRONIC EVO

Категорија: Stolni RFID čitači

Извонреден дизајн и осветлена LED рамка, кој се вклучува за време на читањето, се посебни карактеристики на биро USB читачот iDTRONIC EVO.

Биро USB читачот iDTRONIC EVO е читач/пишувач на RFID едноставен за употреба со вашиот десктоп или преносен компјутер кои се опремени со USB приклучок. За пренос на податоците со голема брзина се користи USB 2.0 и може да се користи за различни намени. Биро USB читачот EVO е уред кој комплетно чита/пишува и доаѓа со комплетен SDK и програм пишуван за MS Windows.

Намена

 • Биро читач/енкодер
 • контрола на мрежен пристап
 • Продажно место
 • Програм за верност

Спецификации

Механички спецификации

 • Материјал за куќиште: ABS
 • боја: антрацит
 • Димензии: 125 mm × 70 mm × 27 mm

Електронски спецификации

 • Напојување: 5 VDC,преку USB
 • Оперативни системи: MS Windows XP/7, Linux
 • Антена: вградена
 • Приклучок: USB 2.0
 • Кабел: 1,2 m
 • Брзина на читање/пишување: до 424 kbps

Работна околина

 • Работна температура: од 0°C до 50°C
 • Влажност: од 5% до 95%

Можности

 • Сигнали: повеќебоен LED, осветлена рамка
 • Опција (на барање): емулација на тастатура

Брошури и поддршка

Категорија: Stolni RFID čitači