Работа на терен

Категорија: Решенија

Работата на терен по правило троши доста време, но мобилните компјутери може да ви помогнат да заштедите.

Уредите се осмислени за намена која подразбира работа на терен, како што е мобилната продажба и унапредување на продажбата, каде што на соработниците ќе им овозможи со помош на безжина врска во реално време собира и испраќа податоци и ги опслужува клиентите најбрзо со ажурирани податоци.

Намена

  • Следење на возниот парк и оптимизација на правец на движење
  • Управување со нарачките
  • Отчитување на потрошувачка
  • Надгледување и одржување
  • Мобилна продажба / унапредување на продажба

Поврзани производи

Категорија: Решенија