RAM мемориски држачи за автомобили

Категорија: Решенија
RAM меморијата стана најиновативната линија на галантерија за електронски уреди, а нивните производи се најбараните по овој вид во светот. Денес, тие се неодминлива компонента за широк спектар на намени, вклучувајќи и патни возила, разни индустриски гранки, полиција и армија, материјали за ракување и која било апликација која бара робусно решение за монтирање.
 
На RAM меморија марки круг-А-планината и беше воведен во 1992 година. Благодарение на брзиот и континуиран развој, RAM стана најиновативната линија на галантерија за електронски уреди, а нивните производи се најбарани по овој тип во светот. Денес, тие се неизбежна склопувачка линија за широк спектар на апликации, вклучувајќи и теренски возила, разни индустриски гранки, полиција и армија, материјали за ракување и која било апликација која бара робусно решение за монтирање. RAM нуди различни производи заштитени со патенти. Неговите топчести лежишта и приклучоци се дизајнирани да ротираат околу еластомерната гумена топка. RAM-ите кои често се имитираат, но никогаш не се застарени, имаат напредни функции како што се апсорпција на удари и вибрации или отпорност на пролизгување - се навистина уникатни и ја зголемуваат секоја употреба што ја користат. Нејзините монтажни основи и комплетни сетови се произведуваат во САД со користење на најдобрите материјали (издржливи композити, челик, не'рѓосувачки челик, гума и алуминиум). RAM-от производи секогаш имаат иста цел - да ги задоволат, но ги надминуваат високите очекувања на корисниците и да останат рентабилни. понуда RAM вклучува околу пет и пол илјади носачи наменети за различни уреди: мобилни телефони, таблети, компјутери, апарати, системи за навигација, скенери, принтери, опрема за риболов ... професионални решенија RAM меморија е дозволите инсталација на овие уреди во секој агол во секое кои средства за транспорт (автомобили, камиони, виљушкари, авиони, мотоцикли, велосипеди, чамци, кануа, моторни чамци). Повеќе од две децении на RAM Mounting Systems е синоним за квалитет и перформанси. За следната инсталација, одберете мудро. Изберете RAM! RAM нуди широк спектар на можности за производство кои вклучуваат: дизајн и развој на производи 3D CAD дизајн и прототипирање прав слој кастинг под притисок композити и гума за вбризгување шок и вибрации тестирање пакување и монтажа метал инјектирање обработка со целосен капацитет ласерско сечење звучно заварување целосно производство и сервис на алатки тестирање на електронски компоненти
Категорија: Решенија