Работа во магацин

Категорија: Решенија

Со тони различни производи, магацините се соочуваат со потешкотии при управување со сложените процеси на складирање, вклучувајќи управување со инвентура и имот, превземање на нарачки како и нивно проследување.

Инфо-код нуди решенија богата со можности како би осигурал непречено одвивање на магацинското работење. Професионалните уреди од програмата на Инфо-код во вашиот магацин ги одстрануваат грешките и овозможуваат понапредно и практично пратење на производите.

Намена

  • Управување со инвентура
  • Управување со имот
  • Преземање на нарачки
  • Мобило обележување
Категорија: Решенија