Таблет ПС

Handheld Algiz XRW

Handheld Algiz XRW

  • Таблет ПС
  • Windows
Handheld Algiz XRW претставува револуционерен исчекор на полето на преносни компјутери. Овој робусен преносен компјутер ги спојува перформансите досега невидени на терен со тенкиот, лесен и компактен дизајн единствен на пазарот.
Handheld Algiz 10x

Handheld Algiz 10x

  • Таблет ПС
  • Windows
Моќен и робусен таблет компјутер Handheld Algiz 10X придвижуван од напредна технологија и може да издржи захтевни временски услови и грубо ракување, што го прави совршен партнер за денешната мобилна работна сила.
Handheld Algiz 7

Handheld Algiz 7

  • Таблет ПС
  • Windows
Со своите перформанси Handheld Algiz 7 претставува преносен компјутер од следната генерација. Овој робусен таблет компјутер е мал, лесн и брз, со повеќекратни можности за поврзување и широк распон на функционалност.
Motorola Symbol ET1

Motorola Symbol ET1

  • Таблет ПС
  • Android
Барате вистински таблет од бизнис класа кој можете да го користите на секое место? Motorola Symbol ET1 ви нуди сè што ви е потребно - од сигурност и издржливост, до флексибилност и управливост. Со WLAN или WWAN поврзливост, можете да сметате дека ET1 на вашата работна сила ќе и’ испорача информација која и’ е потребна за да ја изврши работата, било да се наоѓа во четири ѕида, надвор или на терен.