Таблет ПС

Прикажи сè производи во категорија
Handheld Algiz RT7

Handheld Algiz RT7

 • Таблет ПС
 • Android
Новиот рачен Algiz RT7 е високо робустен Андроид таблет со моќни перформанси и извонредна вредност. Благодарение на процесорот со молска брзина, долготрајната батерија, целокупната робусност и мноштво карактеристики, Handheld Algiz RT7 нуди одлични карактеристики на "тешка категорија" спакувани во "лесен" таблет.  
Unitech TB120

Unitech TB120

 • Таблет ПС
 • Android
Комбинирајќи цела низа уникатни карактеристики кои обезбедуваат извонредна флексибилност и издржливост, новиот Unitech TB120 навистина гарантира неповторливо искуство.  
Zebra ET50/55

Zebra ET50/55

 • Таблет ПС
 • Android
Конечно, се појави флексибилен бизнис таблет кој може да биде прилагоден на потребите на секоја работа и секоја околина - од асистентите за продажба и складиштето во затворени простории до продажбата на персоналот, возачите кои работат на испораки и техничари на терен.  
Bluebird Pidion BP70

Bluebird Pidion BP70

 • Таблет ПС
 • Android
Bluebird Pidion BP70 може да се пофали за подобрување на најдоброто од "двата света".  
Bluebird Pidion BP50

Bluebird Pidion BP50

 • Таблет ПС
 • Android
За визионери кои, како вас, ја градат идната, Bluebird Pidion BP50 е вистинскиот начин заедно со највисокото ниво на перформанси, со мешање на извонредниот Eyelluminate дисплеј, технологијата на TankSmith и Stonewall Security, флексибилна деловна периферна и најбрза безжична конекција.  
Unitech TB100

Unitech TB100

 • Таблет ПС
 • Android
Unitech Europe го претставува Unitech TB100, 7-инчен Андроид таблет со таблета, кој може да се пофали со врвна флексибилност, однадвор и однадвор.  
Прикажи сè