Производи

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

За брзината на вашето деловно работење и паметното управување со работните задачи - без разлика на специфичноста.Изберете висококвалитетни уреди од врвни производители кои се одговорни за развојот на баркод и РФИД технологијата.

RFID

Со потпирање на широкото, на терен докажано портфолио на понуди за идентификација на радиофреквенција на Info-code, ќе ја постигнете максималната корист од RFID технологијата.

Пголедни се

Принтери на ID картички

Принтери за лични карти за секоја активност, бројни можности: еднострани или двострани печатачи за печатење картички во боја, жично и безжично поврзување, паметни и магнетни картички, ламиниране за поголема издржливост и многу повеќе.

Пголедни се

Мобилни терминали

Преносливи терминали за подобра дигитална поврзаност и побрзо и подобро извршување на работните задачи. За секоја намена: од рачни терминали, таблети и уреди за носење, до терминали поставени на возила.

Пголедни се

Баркод принтери

Без оглед на технологијата, резолуцијата, брзината или капацитетот за печатење што ви треба - ќе ја најдете во нашата понуда.

Пголедни се

Баркод читачи

Читачи на баркодови со разновидни перформанси за скенирање за да се зголеми продуктивноста и да се оптимизираат деловните процеси. Голем избор на читатели - за сите деловни специфики и секој буџет.

Пголедни се

Tablet PC

Дали се стремите кон повисоки стандарди, па ви треба таблет кој не само што е робустен, туку и паметен и прилагоден на вашиот начин на работа? Од нашата понуда изберете ја онаа што не ве принудува да ја прилагодите постапката или целите на границите на можностите на вашите уреди.

Пголедни се

Мрежна опрема

Поддржете ги сите уреди кои се напојувани од денешните тешки апликации. Изберете дизајн кој лесно ќе се вклопи во секој простор во вашата околина.

Пголедни се

Архива на производи

Производи кои повеќе не се на пазарот. Тие се наведени за да ви обезбедат информации за напредните наследници на секој производ што повеќе не е достапен. Наследниците ќе ги задоволат вашите деловни потреби попрофитабилно и поефикасно.

Пголедни се

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!