Download

Контакти за сервис

+389 (0)75 215 699

+389 (0)71 287 075

E: [email protected]

Брза дијагностика и доверливо сервисирање благодарение на долгогодишното искуство и достапноста на резервни делови во нашиот магацин.

Ние се грижиме за се што ви треба за целиот животен век на производот.
Инфо-код е особено горд на својот сервисен центар и довербата што реномирани компании му ја даваат долги години. Професионален тим од сертифицирани професионалци врши брза и точна дијагностика на проблемот и го нуди најдоброто решение за корисникот.

Сервисниот центар е способен да обезбеди поддршка од далечина, сервисирање и одржување на целата опрема од нашиот продажен асортиман во нашите простории во Загреб, а ние исто така обезбедуваме можност за сервисирање на локацијата на клиентот.

  • Брза дијагностика

  • Сертифицирани Инженери

  • Сигурност и квалитет

  • Долгогодишно искуство

Контакт
Info-kod Сервис

Овластен сервисен центар

Сертифицирани инженери од инфо-код ја сервисираат вашата опрема во и надвор од гарантниот период. Во нашиот магацин во Загреб обезбедивме залиха на резервни делови за да можеме да ви обезбедиме брза и квалитетна услуга на нашата или ваша локација.

Kruno Džoić

System Engineer

Pet centar d.o.o.

Долги години работам како системски инженер во Pet Center, во еден момент компанијата беше преземена од инвестициски фонд и сега сме Pet Network International. Со компанијата Инфо-код соработуваме долги години. Она што би сакал да го истакнам е нивната услуга, која секогаш реагира навремено. Не се работи секогаш за поправка на хардверот, туку и за совети за имплементација, можности на уредот, можни проблеми, најчести кориснички грешки... Сè што можам да додадам на горенаведеното е молба: не се разгалувај те! :)

Tvrtko Jeričević

Tehnički odjel informatike i sistemske podrške

dm-drogerie markt d.o.o.

Со компанијата Инфо-код соработуваме долги години. Тие се издвојуваат по својот исклучително фер однос кон клиентите. Најпријатно изненадувачка работа е нивната достапност, пријателство. Исклучително сме задоволни од услугата, брзата дијагностика и техничката поддршка. Тие се професионални и секогаш подготвени да помогнат. Се надевам дека нашата соработка во овој тон ќе продолжи уште долго.

Petar Bagić

Project Manager

DPD Croatia d.o.o.

Уредите на Инфо-код ги користиме долги години, а една од причините е исклучителната услуга, која секогаш го поправа дефектот во рок од еден ден. Секако, има и техничка поддршка, која е секогаш достапна за решавање на проблемите преку телефон. И нема ништо подобро од тоа кога некој веднаш по телефон ќе ви го дијагностицира проблемот и ќе го реши за една минута. Само така продолжете!!!

Подршка

Професионална и целосна поддршка и одржување на целата опрема од нашата продажна палета. Достапни се и далечинска поддршка и увид во базата на податоци.

Дознај повеќе

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!