Поддршка

Сертифицираниот стручен тим на Инфо-код ќе Ви ја овозможи сета потребна техничка помош.

За техничка подршка може да нè контактирате преку on-line образец, факс или телефон.

Работно време е од понеделник до петок од 8 до 16 часот.