Решенија за здравство

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Идентификација на пациентот

Едноставна и точна идентификација од прием до отпуштање на пациентот. Намалете ја можноста за грешка и погрижете се пациентот да добива соодветна грижа во секое време.

Пголедни се

Обележување во лаборатории

Успешното лабораториско управување започнува со точно означување.

Пголедни се

Обележување на крвните кеси

Процесот на трансфузија на крв од донаторот до примателот е многу сложен и бара почитување на строго пропишаните стандарди и процедури.

Пголедни се

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!