Картонски тагови/приврзоци

Категорија: Етикети

Картонските тагови се од нелеплив материјал кои служат за обележување на робата на полици или за потенцирање на цената на производот.

Картонските приврзоци се дизајнирани за обележување на гардероба посавена на закачалки. Нивниот испис се пави сопомош на TT рибон од одреден тип кој треба да биде складен со типот на матерјалот од кој етикетата е направена.

Термотрансферен картонски матерјал испечатен со рибон гарантира поубав и поквалитетен отпечаток како и подолг рок на траење на производот во однос на оној со термо директ картон.

Намена

  • Сите типови на малопродажба
  • Сите типови на трговија со текстил
Категорија: Етикети