Потрошен материјал

Прикажи сè производи во категорија
Armor термо трансфер рибони - Wax/Resin

Armor термо трансфер рибони - Wax/Resin

  • Потрошен материјал
  • Рибони/фолии
Одличен впечаток со лента за восок / смола (восок / смола): APR / APX.
Armor термо трансфер рибони - Wax

Armor термо трансфер рибони - Wax

  • Потрошен материјал
  • Рибони/фолии
Зебрин рибон Wax/Resin - на база восок/смола

Зебрин рибон Wax/Resin - на база восок/смола

  • Потрошен материјал
  • Рибони/фолии
Рибон на база восок/смола наменети се за испис на хартиени, картонски и синтетички етикети изложени на хемикалии и други нестандардни услови на обележување на производот
Зебрин рибон Resin - на база на смола

Зебрин рибон Resin - на база на смола

  • Потрошен материјал
  • Рибони/фолии
Рибоните кои се направени на база на смола даваат најголема отпорност на хемикалии и високи температури. Се користат за испис на етикети составени од синтетички материјали.
Зебрин рибон Wax - на база восок

Зебрин рибон Wax - на база восок

  • Потрошен материјал
  • Рибони/фолии
Зебрин рибон на база восок наменети се за испис на стандардни хартиени етикети (Chrom i Vellum).
Прикажи сè