Zebra MC3200

Категорија: Windows
Три генерации. Два напредни можности за оперативен систем. Едно решение - лидер во оваа индустрија. Помеѓу два оперативни системи - Android Jelly Bean или Microsoft Embedded Compact 7 - изберете го она што најмногу одговара на вашиот бизнис.
 
Со помош на мобилната Zebra MC3200, водечка во новата генерација MC3000, ќе откриете ново значење на продуктивноста и сигурноста. Со избирање на нашиот најнапреден 1D ласерски или 1D / 2D скенер за слики, вашите вработени ќе можат лесно да вчитаат бар код во сите услови. Три ин-инчни модели на овој уред ќе го претворат вашиот бизнис во задоволство, без разлика дали тоа е циклично пребројување, превземање или надградба или гласовно контролирани избори. Бидејќи серијата MC3000 е меѓу најбараните мобилни телефони веќе десет години, ќе добиете докажан и издржлив уред на кој можете да се потпрете и да ја зголемите ефикасноста на управувањето со инвентар на повисоко ниво.
 

Поврзани производи

Спецификации

перформанси
 
Процесор (CPU): dual-core 800 MHz OMAP4 (стандардно) или dual-core 1 GHz OMAP4 (Premium)
Меморија: 512 MB RAM / 2 GB флеш (стандардна); 1 GB RAM / 4 GB флеш (Premium)
Оперативен систем (оперативен систем): избор помеѓу Windows Embedded Compact 7.0 (Стандарден или Премиум) или Андроид 4.1 (Премиум)
Напојување: Главните (стандардно, батерија) литиум-јонска батерија - 3.7 VDC, 2740 mAh (Хетеро стрелецот модели и ротирачка купола); Литиум-јонска батерија со продолжен капацитет за полнење: 3.7 VDC, 4800 mAh (сите модели)
Опции за складирање на податоци: 1D Laser - Стандардна опсег SE965 со адаптивно оптоварување (сите модели); 1D / 2D Imager - SE4750-SR (само модели за директно стрелач и пиштол)
Тип на екран: 3-инчен (TFT) екран во боја (320 x 320)
Осветлување: LED
Панел на допир: отпорна, со хемиски армирано стакло
Функции на тастатурата: нумеричко со 28 копчиња, префрлена Alpha со 38 копчиња, алфа-нумерички со 48 копчиња
Сензор за движење: CE7.0 / модел Премиум - Моторола интерактивни сензорот технологија (ИСТ) се должи на триаксијален брзинометар открива движења што се овозможува динамична ротација на екранот, менаџмент на енергија и признавање на батеријата на слободен пад; Андроид - трибрзински монитор за брзина препознава ротација на екранот
Звучни карактеристики: микрофон, звучник
Известувања: ЛЕР
комуникација
 
Работни канали (оперативни фреквенции зависат од регулаторните правила и агенцијата за сертификација): Chan 1-13 (2412-2472 MHz)
Поддржано еден-податоци стапка: 802.11a / g - до 54 Mbps, 802.11b - до 11 Mbps, 802.11n - до 65 Mbps (72 Mbps w / SGI)
Мрежно поврзување: USB 1.1 Full Speed ​​домаќин / клиент или RS232
WLAN: радио - IEEE 802.11a / b / g / n; Безбедносни режими - Наследство, WPA и WPA2 (лични или претпријатија); 802.1X Шифрирање - WEP40 / WAP104, TKIP и AES автентикација - TLS; TTLS (CHAP, MSCHAP, MSCHAPv2, PAP или MD5); PEAP (TLS, MSCHAPv2, GTC); ЛЕАП; Брз (TLS, MSCHAPv2, GTC); други - WiFi; CCXv4 сертифициран; поддржува IPv6; FIPS 140-2 сертифициран (Android), Q4-2014 (WinCE)
Антена: Влез со повеќе пренос
WPAN (Bluetooth поддршка): Класа II, v2.1, подобрена стапка на податоци (EDR), вградена антена
Гласовна комуникација: висококвалитетни звучници, жични и безжични (Bluetooth) поддршка за слушалки; ПЗЗ (вклучува клиент) го поддржува режимот на слушалки и звучници
Физички карактеристики
 
Димензии Хетеро стрелецот: 190,4 мм (7,49 инчи) висока x 81,9 мм (3,22 инчи) ширина х 45,2 мм (1,78 инчи) длабочина; со рачка: длабочина од 60,9 mm (2,4 инчи) x 34,2 mm (1,35 инчи)
Тежина Хетеро стрелецот Imager или ласер: 365 g (12.88 унци) (вклучувајќи батерија, игла пенкало, и ремен)


Димензии Ротирачки бедем: 212,6 мм (8,37 инчи) x висина 81,9 мм (3,22 инчи) ширина x 40 мм (1,57 инчи) длабочина; со рачка: длабочина од 60,9 mm (2,4 инчи) x 34,2 mm (1,35 инчи) Маска за ротација на тежина: 372 g (13.13 унци) (со стандардна батерија) Пиштол Димензии: 192,7 мм (7,59 инчи) Висина x 80,8 мм (3,18 инчи) Ширина x 166 милиметри (6,5 инчи) Длабочина Тежина пиштол: 509 g (18 унци) (со продолжен капацитет батерија) Корисничко опкружување Температура на чување: -40 ° C (-40 ° F) до 70 ° C (158 ° F) Работна температура: -20 ° C (-4 ° F) до 50 ° C (122 ° F) Температура на полнење: 0 ° C (32 ° F) до 40 ° C (104 ° F) Влажност: 10% до 95% не-кондензирана релативна влажностOtpornost na pad: višestruki pad s visine 1,22 m (4 stope) na beton pri radnoj temperaturi te višestruki pad s visine 1,5 m (5 stopa) na beton pri temperaturi okruženja od 23 °C (73 °F) (ne samo da udovoljava vojnom standardu MIL-STD 810G nego ga i nadmašuje)

Otpornost na prevrtanje: 500 puta s visine 0,5 m (1,65 stopa), što je usporedivo s 1000 uzastopnih padova pri sobnoj temperaturi po testu IEC 68-2-32

Elektrostatičko pražnjenje (ESD): EN61000-4-2; ± 20 kV zračno pražnjenje, ± 10 kV izravno pražnjenje, ± 10 kV neizravno pražnjenje

Razina IP zaštite: 132363

Брошури и поддршка

Категорија: Windows