Принтери за бар код

Прикажи сè производи во категорија
Zebra 105SL

Zebra 105SL

 • Принтери за бар код
 • Индустриски
Овој модел на печатач веќе не е произведен. Наместо тоа, можеме да ви понудиме еден од моделите подолу. Датум на производство: 30.06.2013 Замена модел: Зебра 105SL Плус
Zebra S4M

Zebra S4M

 • Принтери за бар код
 • Индустриски
Овој модел на печатач веќе не е произведен. Наместо тоа, можеме да ви понудиме еден од моделите подолу. Дата на завршување на производството: 31 јули 2013 година Модел за замена: Zebra ZT230
Zebra Z6M

Zebra Z6M

 • Принтери за бар код
 • Индустриски
Овој модел на печатач веќе не е произведен. Наместо тоа, можеме да ви понудиме еден од моделите подолу. Датум на производство: 31.3.2004 Модел на замена: Zebra ZM600
Zebra Z4M

Zebra Z4M

 • Принтери за бар код
 • Индустриски
Овој модел на печатач веќе не е произведен. Наместо тоа, можеме да ви понудиме еден од моделите подолу. Датум на производство: 31.01.2008 Модел на замена: Зебра ЗМ400
Zebra ZT410

Zebra ZT410

 • Принтери за бар код
 • Индустриски
Со Zebrina серијата трајни ZT400 печатари, дизајнирани за широк спектар на апликации, траат со години, тоа е клучот за ефикасно извршување на задачите.  
Zebra ZT420

Zebra ZT420

 • Принтери за бар код
 • Индустриски
Серијата Zebra ZT400 продолжува да зависи од сигурноста на серијата Z, која се докажува во пракса, со дополнителни подобрувања во брзината и квалитетот на печатењето и можностите за поврзување.  
Прикажи сè