Windows

Handheld Algiz 8X

Handheld Algiz 8X

 • Таблет ПС
 • Windows
Моќен бележник за работа на терен Екстремно мобилен рамен таблет Рачното Algiz 8X комбинира моќни компјутерски функции со најголема сигурност да работи во најсложените средини. Во прилог на импресивен дизајн и специфични карактеристики, тоа е воодушевено од високата моќност на процесорот, со што ќе се зголеми ефикасноста во текот на долгите денови на теренот. Рачното Algiz 8X се напојува со брз Intel Pentium процесор и е опремен со повеќе од доволно работна станица и простор за складирање.
Zebra ET50/55

Zebra ET50/55

 • Таблет ПС
 • Windows
Конечно, се појави флексибилен бизнис таблет кој може да биде прилагоден на потребите на секоја работа и секоја околина - од асистентите за продажба и складиштето во затворени простории до продажбата на персоналот, возачите кои работат на испораки и техничари на терен.  
Bluebird Pidion BP80

Bluebird Pidion BP80

 • Таблет ПС
 • Windows
"Едноставно корисно и сигурно" е уредот на Bluebird Pidion BP80, кој е дизајниран да биде на услуга за секој кој има потреба или сака да биде продуктивен.  
Handheld Algiz XRW

Handheld Algiz XRW

 • Таблет ПС
 • Windows
Handheld Algiz XRW претставува револуционерен исчекор на полето на преносни компјутери. Овој робусен преносен компјутер ги спојува перформансите досега невидени на терен со тенкиот, лесен и компактен дизајн единствен на пазарот.
Handheld Algiz 10x

Handheld Algiz 10x

 • Таблет ПС
 • Windows
Моќен и робусен таблет компјутер Handheld Algiz 10X придвижуван од напредна технологија и може да издржи захтевни временски услови и грубо ракување, што го прави совршен партнер за денешната мобилна работна сила.
Handheld Algiz 7

Handheld Algiz 7

 • Таблет ПС
 • Windows
Со своите перформанси Handheld Algiz 7 претставува преносен компјутер од следната генерација. Овој робусен таблет компјутер е мал, лесн и брз, со повеќекратни можности за поврзување и широк распон на функционалност.