Индустриски RFID читачи

iDTRONIC BLUEBOX UHF - Basic Controller

iDTRONIC BLUEBOX UHF - Основниот контролер со вградена антена може да постигне опсег на читање до 50 cm со софтверски прилагодлива радио фреквенција до +20 dBm.

Најсовремениот RF модул и најновиот BLUEBOX SDK се комбинација што им овозможува на амбициозните програмери да започнат со лесен почеток. Овој моќен уред е достапен во верзија ETSI за европскиот пазар или верзија FCC за северноамериканскиот пазар.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!