Решенија за означување на производи

Обележување на чаши, накит и сувенири во малопродажба

Наочари, накит, сувенири и сличните производи треба да бидат прикажани привлечно, но и практично.

Ваквите артикли спаѓаат во групата на ексклузивни, поскапи и често многу чувствителни производи. За нив е важно да најдат соодветно место во продавницата, да се истакне цената и информациите за производот за да го информираат купувачот, без да го нарушат изгледот на производот.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

Анализа и советување

Помогнете во поедноставување на работниот процес и изборот на опрема и материјали кои најмногу ќе одговараат на вашиот бизнис.

02

Достапност

Свесни сме колку е важна достапноста на производите и горди сме на нашиот богат инвентар на најчестите производи и материјали.

03

Поддршка

Без разлика дали се работи за помош на локацијата на корисникот или е неопходно да се обезбеди поддршка од далечина, ние обезбедуваме техничка поддршка за сите наши корисници.

04

Едукација на персоналот

Експертскиот тим на Инфо-код ви стои на располагање за брзо и лесно користење на сите наши производи и решенија.

05

Сервис

Сертифицирани експерти на нашиот локален сервисен центар ви стојат на располагање, сервис на локацијата на корисникот во однос на инсталирање на купената опрема, обука со клуч на рака и на крај - поправка на опрема.

  • Сигурност и квалитет

  • Долгогодишно искуство

  • Ефикасност

  • Оптимизација

Обележување на чаши, накит и сувенири во малопродажба

Како практично, но привлечно да се истакнат производите за да се постигне овој свечен чин на продажба?

Дали внимавате на отпорноста на етикетите и ознаките при испробување производи или разни видови чистење? Ние ви помагаме да ги изберете соодветните материјали и опрема што ќе ги задоволат сите специфики на вашиот бизнис.

Избор на опрема и потрошен материјал

Понудите со Инфо-код во областа на обележување очила, накит и сувенири беа создадени имајќи го предвид подобрувањето на вашиот бизнис. Контактирајте не за совет, ги знаеме спецификите на вашиот бизнис.

Избор на принтер

Добар избор се печатачите Зебра кои доаѓаат со бесплатна програма за дизајнирање и печатење ознаки и етикети. Тие се поврзани и со различни кориснички апликации.
Кога зборуваме за етикетирање на артикли во малопродажба, нашите решенија нудат поширока примена, па така, покрај етикетирањето на производите со пластични ознаки, можно е на истиот печатач да се испечати и етикета за означување на амбалажата во која одредени артиклите се пакуваат (торби за леќи, кутии за накит, итн.) ). За овој тип на означување, хартиената термичка ознака целосно ги исполнува сите поставени критериуми.

Специјални пластифицирани приврзоци

Приврзокот со информации за производот, цена и/или бар код треба да биде отпорен на нечистотија што може да се појави при манипулирање/пробување на очила и накит.
Кога станува збор за златен накит, приврзокот треба да биде отпорен на чистење во ултразвучни бањи.
Специјалните пластифицирани приврзоци целосно ги задоволуваат дадените услови и по употреба лесно се отстрануваат без да остане лепак на производот.

Хартиени налепници

Етикетата за термички пренос испечатена со рибон обезбедува подолг работен век на декларацијата.

Избор на рибон

Потребн ви е рибон која обезбедува висококвалитетна читливост на податоците на приврзокот. Приврзоците понекогаш се екстремно мали по големина и мора да содржат прилично голема количина на податоци отпечатени со многу мал фонт и баркод што мора да биде читлив од читачите на баркодови во продавниците на мало. Смолата Zebra 5095 е пример за добр рибон за оваа употреба

Индустриско искуство

Имаме долгогодишно искуство при консултации за означување на производите од вашиот бизнис. Контактирајте не и прашајте сè што ве интересира.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Тука сме за вас

Скоро 30 години ги советуваме нашите клиенти која опрема да ја преземат за одреден вид на деловна активност, затоа не двоумете се да повикате помош при донесување одлука. Исто така, ќе ја добиете целата потребна техничка поддршка и услуга.

Контактирајте не

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!