Решенија за означување на производи

Обележување на пекарски и кондиторски пакувани производи

Вашите производи ни го прават животот поубав и посладок. Нашата понуда создадена за етикетирање на производите го прави вашиот бизнис поедноставен и поефикасен.

Свесни сме колку напорно работите секој ден за да ги обезбедите најдобрите пекарски и кондиторски производи на вашите клиенти. Грижете се за квалитетот на производот, соодветното пакување, испораката и комплетната услуга потребни за задржување и стекнување на нови задоволни клиенти. Во исто време, земете го предвид времето поминато на пакување и етикетирање на производите, трошоците за етикетите и програмите за дизајнирање етикети и соодветноста на етикетирањето на производот што се бара од специфичните услови за работа и складирање на вашите производи. Нашата понуда во областа на етикетирање на пакувани пекарски и кондиторски производи е создадена имајќи го предвид подобрувањето на вашиот бизнис. Инфо-код е долгогодишен консултант и партнер за избор и испорака на опрема за пекарско-пекарската индустрија, а само дел од угледните и задоволни корисници се: Дергез, Стил Пекара, ПАН-ПЕК, Кифлиќ, Млин и пекаре , Бабиќ пекара, Загребачка Пекаре Клара како и многу други.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

Советување

Помогнете во поедноставување на работниот процес и изборот на опрема и материјали кои најмногу ќе одговараат на вашиот бизнис.

02

Избор на опрема и потрошен материјал

Во зависност од потребите за печатење и локацијата за складирање на производот, ви го предлагаме идеалното решение за вашиот бизнис.

03

Достапност

Свесни сме колку е важна достапноста на производите и горди сме на нашиот богат асортиман на производи.

04

Поддршка и сервис

Обезбедуваме техничка поддршка на сите наши корисници, без разлика дали тоа е помош на локацијата на корисникот или е неопходно да се обезбеди поддршка од далечина. Покрај локалниот сервисен центар, можете да сметате и на нашата поддршка во однос на инсталирање на купената опрема на вашата локација, обука со клуч на рака или на крајот - поправка на опремата.

05

Едукација

Нашиот стручен тим ви стои на располагање за брзо и лесно користење на сите производи од нашата понуда и сите решенија.

  • Сигурност и квалитет

  • Долгогодишно искуство

  • Ефикасност

  • Оптимизација

Обележување на пекарски и кондиторски пакувани производи

Принтери кои одговараат на вашиот бизнис и вашите потреби

Во зависност од количествата на печатени етикети и количината на податоци што треба да се наведат на декларацијата, се избира соодветниот печатач за да обезбеди одличен квалитет на печатење и долготрајна услуга. Во случај на поголеми етикети, соодветен избор е индустриски печатач. Ако се работи за помало печатење, погодно е да се избере десктоп печатач.

Прилагодување на етикетата на производот и местото на примена

Етикетите (налепници и ознаки) за означување на производот се исто така прилагодени на производот и местото на примена во однос на видот, димензиите и изгледот.

Етикети од хартија за термички или термички пренос

Одличен избор за поширока примена доколку се работи за означување на производ кој не доаѓа во контакт со влага. Таквите производи обично се чуваат во ладилници или изложени во загреани витрини во продавниците на мало. Печатењето со термички пренос на етикетата (со рибон) обезбедува поквалитетно печатење кога производот е изложен на сончева светлина подолго време.

Картонски ознаки за малопродажба

Малопродажната цена е одличен избор бидејќи е достапна и во хартија и во ламинирана форма. Може да се испечати на печатач за печатење декларации за производи.

Бои за означување на производите

Белата етикета е наједноставниот избор на етикета за означување на производите. Користејќи соодветен тип на рибон, се печати во црна боја. Доколку сакате да го истакнете производот, ви нудиме опција на етикети во повеќе бои. Етикетите во боја се креираат со дизајнирање на распоред на етикети што ќе содржи непроменливи податоци (како лого, адреса или едноставно избирање на саканата боја на позадината). Променливите податоци за производот последователно се печатат на овој распоред, според потребите, користејќи печатач со црна лента.

Индустриско искуство

На нашите долгогодишни корисници од пекарската и кондиторската индустрија им помагаме да фи надминат бројните предизвици, им овозможивме производите да бидат означени во согласност со законските одредби, етикетите да придонесат за привлечноста на производите и да се најде се што е потребно за етикетирање на едно место.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Тука сме за вас

Скоро 30 години ги советуваме нашите клиенти која опрема да ја преземат за одреден вид на деловна активност, затоа не двоумете се да повикате помош при донесување одлука. Исто така, ќе ја добиете целата потребна техничка поддршка и услуга.

Контактирајте не

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!