Решенија за специфична намена

Технологија за идентификација во логистика и дистрибуција

Оптимизирајте го вашиот бизнис со решенија за Инфо-код 

Побарувачката на пазарот за постојано зголемување на обемот и брзината на испорака на пратката ја зголемува потребата за најквалитетна опрема и добро оптимизирани деловни процеси. Поради актуелните настани и тешките деловни околности што сите ги знаеме изминатава година, прилагодувањата во дистрибутивниот и логистичкиот сектор достигнаа нови нивоа. Логистичарите ширум светот се соочуваат со нови предизвици и во исто време се обидуваат да го задржат максималното ниво на квалитет кога ги даваат своите услуги.

Понудата за инфо-код во областа на дистрибуција и логистика е креирана имајќи ги предвид потребите на вашето секојдневно работење и предизвици, се со цел да се зголеми ефикасноста и да се олесни работата на вашите вработени.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

Анализа и консалтинг

Помогнете во поедноставување на работниот процес, изборот на софтверско решение, опрема и материјали кои најмногу ќе одговараат на вашиот бизнис.

02

Адаптација на решението

Со прегледување на деловниот систем што го користите и во соработка со вас, нашиот стручен тим ќе ги направи потребните прилагодувања на решението за да ги задоволи сите ваши деловни потреби.

03

Инсталација и едукација

Naš stručni tim odradit će instalaciju rješenja na vašoj lokaciji i provesti vas kroz sve glavne koristi i značajke rješenja.

04

Поддршката што ја заслужувате

Професионална поддршка од експерти со искуство во вашата деловна област ви стои на располагање за совет или помош. Без разлика дали е неопходно да се обезбеди помош на вашата локација или од далечина, ние обезбедуваме техничка поддршка и одржување на решенија за сите наши корисници.

  • Сигурност и квалитет

  • Помалку грешки

  • Ефикасност

  • Оптимизација

Технологија за идентификација во логистика и дистрибуција

Едноставно направете етикети за палети

Дали ги броите производите и пратките на парчиња или ја мерите тежината? Не е важно. По скенирањето на бар-кодот, нашето решение му овозможува на системот да го сумира сето тоа заедно во една количина или маса и да отпечати етикета на палета на печатачот за етикети. Во моментот на создавање, податоците се враќаат во вашиот деловен систем во кој ги следите сите релевантни информации.

Теренскиот персонал ќе заштеди многу време со читање на бар кодови од етикетите на палетите. Зголемувањето на ефикасноста, доверливоста и точноста на испораките и поголемото задоволство на крајните потрошувачи се исто така придобивки што ги истакнуваат нашите долгогодишни корисници на логистичкиот сектор. Пробајте го решението и ослободете се од предизвиците поврзани со следењето на производите на ЛОТ.

aaaaaaaaa

Со решението Инфо-код постигнете:

значително забрзување и подобрување на процесот, поголемо задоволство на вработените во оваа област, истоварување на одделенијата за внатрешна поддршка, моментално достапни и попрецизни податоци и обезбедување подобра услуга на крајниот корисник.

Софтверско решение

Ефикасна врска помеѓу вашиот деловен систем и вашите работници во магацин. Со оглед на високата приспособливост на софтверското решение Инфо-код и знаењето за доменот на нашите експерти, по краткото запознавање со вашиот деловен систем и работење, нудиме можност за прилагодување на софтверското решение доколку спецификите на вашето работење го бараат тоа.

Мобилен терминал

Дали ви се потребни мобилни терминали за доставувачи на терен? Вашите вработени во магацинот? Windows или Android оперативен систем? Компактен и лесен или поробустен за опкружувања со тешки барања? Во нашата богата понуда на мобилни терминали, сигурно ќе го најдете најдобриот за вас. Нашите експерти со задоволство ќе ви помогнат да изберете и да дадат совет за оптимизација на бизнисот. Контактирајте не со доверба.

Печатач за етикети

Печатете етикети за палети во сите потребни димензии и бои! Вашите дистрибутивни центри ќе бидат задоволни од нашата понуда на индустриски печатачи. Издржливоста, леснотијата на инсталација и извршување на операциите и исклучителната флексибилност на користење ќе ги задоволат потребите дури и на најкритичните корисници. Во нашата понуда ќе најдете и хармонично дизајнирани, компактни десктоп печатачи погодни за секој простор, буџет или намена. Преносливите и киоск печатачите ќе ја зголемат ефикасноста на вработените во вашиот магацин.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Тука сме за вас

Скоро 30 години ги советуваме нашите клиенти која опрема да ја преземат за одреден вид на деловна активност, затоа не двоумете се да повикате помош при донесување одлука. Исто така, ќе ја добиете целата потребна техничка поддршка и услуга.

Контактирајте не

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!