Решенија за специфична намена

Попис на основни средства

Наједноставниот начин за контрола на основните средства

Кој повеќе сака инвентар?

Освен инспекторите кои го контролираат неговото спроведување и точност, веројатно малкумина. Најчестите причини за генерирање на стрес поради залихите се лошо уредените процеси на залихи, недостатокот на соодветна опрема или паметно софтверско решение што им значи живот на оние кои се грижат за пописот или го спроведуваат.

Запознајте ја понудата Инфо-код наменета за брз и прецизен попис на основните средства и влезете во светот без вишок на залихи, недостиг и губење на непотребното работно време на вашите вработени.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

Анализа и консалтинг

Помогнете во поедноставувањето на работниот процес и изборот на опрема, потрошен материјал и софтвер што најмногу ќе одговараат на вашиот бизнис.

02

Портфолио на производи

Широкото портфолио на производи, кои ќе ги најдете во нашата понуда, ќе помогне да се зголеми ефикасноста и да се олесни работата на вашите вработени. Од опрема, преку концептуални и програмски решенија, потрошен материјал и ненадмината поддршка и услуга - обезбедуваме се што ви треба за ефективен бизнис.

03

Приспособување и имплементација на апликацијата

Тимот за Инфо-код ќе го инсталира решението на вашата локација и ќе ве води низ сите главни придобивки и карактеристики на решението.

04

Поддршката што ја заслужувате

Професионална поддршка од експерти со искуство во вашата деловна област ви стои на располагање за совет или помош. Без разлика дали е неопходно да се обезбеди помош на вашата локација или од далечина, ние обезбедуваме техничка поддршка и одржување на решенија за сите наши корисници.

  • Долгогодишно искуство

  • Помали трошоци

  • Помалку грешки

  • Ефикасност

Попис на основни средства

Направете си го животот полесен! Направете попис брзо, точно и со минимален број вработени.

Во моментов, веројатно трошите премногу време на управување со вашите основни средства - можеби повеќе отколку што мислите. Со решението Info-code на ваша страна, ќе заштедите многу време, пари и ќе избегнете трошоци што резултираат со лошо управување со основните средства.

Секоја компанија има основни средства и ние можеме да и помогнеме да управуваат со нив

Нашето флексибилно софтверско решение е приспособливо за секој бизнис и лесно се интегрира со бројни деловни системи како што се SAP, Navision, Wand, Pantheon и многу други. Ако на него додадете соодветни читачи на бар-кодови, печатачи со напредна технологија за идентификација и потрошен материјал од понудата Инфо-код, ќе го подигнете вашиот бизнис на ново ниво на продуктивност и економичност.

Софтверско решение

Вашиот бизнис е единствен, а исто така и вашите работи. Го разбираме овој проблем, затоа дизајниравме софтвер за управување со средства што може да следи што било и е многу приспособлив на начинот на кој моментално управувате со вашиот инвентар. Ние веруваме дека подоброто следење на средствата води до подобри деловни перформанси - ги одржувате вашите работи, знаете каде треба да бидат и спречувате загуба и оштетување.

Мобилни терминали

Преносливиот терминал ќе ви послужи за инстантно скенирање на бар-кодот од етикетата што го означува основното средство. Базата на податоци ќе содржи информации за шифрата на средството, локацијата, шифрата на одговорното лице и набљудуваната состојба на средството. Мобилните терминали на понудата за инфо-код што ги препорачуваме за залихи се лесни, со оптимална големина и дизајнирани за лесно ракување. Тие имаат неколку модули за скенирање и многу опции за прилагодување на уредот на работните задачи. Таквите уреди имаат долготрајни батерии за двојна работна смена, така што нема губење време за полнење и/или замена на батеријата.

Принтери

Направете етикети на основни средства на специјално специјализирани печатачи за таа намена. Едноставноста е нивниот заеднички именител: лесен за користење, за напредна примена и за управување и одржување. Со речиси секоја модерна опција за поврзување, таа ќе се вклопи во вашата технолошка средина сега и во иднина. Изберете од USB, сериско автоматско откривање или 10/100 Ethernet, како и најновите безжични опции: Wi-fi сертифициран 802.11ac WLAN Bluetooth 4.1.

Етикети

Пластифицираните етикети за термички пренос се одличен избор за означување на основните средства. Погодни се затоа што покажуваат добра отпорност на контакт со влага, температурни флуктуации, чистење со алкохол и абразиви, што ги прави идеални за долготрајна употреба. Можете да изберете сјајни, мат, обоени, како и претходно печатени за означување на производи каде што етикетата не само што има улога да го информира корисникот туку придонесува и за изгледот на основните средства.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Тука сме за вас

Скоро 30 години ги советуваме нашите клиенти која опрема да ја преземат за одреден вид на деловна активност, затоа не двоумете се да повикате помош при донесување одлука. Исто така, ќе ја добиете целата потребна техничка поддршка и услуга.

Контактирајте не

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!