Решенија за специфична намена

Мобилно нарачка на терен

Подобро искористете ја секоја интеракција со корисникот и секоја минута работа на терен

Информациите базирани на податоци во реално време на терен ја прават разликата. Нашите решенија им обезбедуваат на работниците на терен клучни информации и алатки за инстант акција – каде им е потребно, кога им е потребно и на начинот на кој им треба.

Уредите, софтверските решенија и услугите со понудата Инфо-код ќе ги поттикнат вашите работници да постигнат повеќе резултати во секоја интеракција со клиентите, подобро да ја користат секоја минута и секој податок што е достапен во реално време.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

Анализа и консалтинг

Помогнете во поедноставувањето на работниот процес и изборот на опрема, материјали и софтвер што најмногу ќе одговараат на вашиот бизнис.

02

Портфолио на производи

Широкото портфолио на производи, кои ќе ги најдете во нашата понуда, ќе помогне да се зголеми ефикасноста и да се олесни работата на вашите вработени. Од опрема, преку концептуални и програмски решенија, потрошен материјал и ненадмината поддршка и услуга - обезбедуваме се што ви треба за ефективен бизнис.

03

Приспособување и имплементација на апликацијата

Тимот за Инфо-код ќе го инсталира решението на вашата локација и ќе ве води низ сите главни придобивки и карактеристики на решението.

04

Поддршката што ја заслужувате

Професионална поддршка од експерти со искуство во вашата деловна област ви стои на располагање за совет или помош. Без разлика дали е неопходно да се обезбеди помош на вашата локација или од далечина, ние обезбедуваме техничка поддршка и одржување на решенија за сите наши корисници.

  • Сигурност и квалитет

  • Помалку грешки

  • Ефикасност

  • Оптимизација

Мобилно нарачка на терен

Резултати од мобилните корисници на нарачка на терен

Со воведување на комплетно решение за мобилно нарачка на терен, се постигнува следново:


подобрување на бизнисот
зголемување на задоволството на крајниот корисник
зголемете го сообраќајот додека ги намалувате трошоците
деловна контрола во реално време
намалување на грешките при испорака
постојан контакт со клиентите
полесна обработка на пазарот и следење на клиентите
побрз промет на стоки со оптимизација на залихите.

aaaaaaaaa

Усовршен процес на нарачка на терен

Ставете ги алатките за врвна ефикасност во рацете на вашите вработени и овозможете им да примаат нарачки веднаш. Поврзете мобилни терминали и печатачи со софтверското решение Info-code со вашиот деловен систем и постигнете совршен циклус: од пристап до информации за клиентите и производите, примање нарачки, дигитални записи и печатење на сите потребни придружни документи.

Софтверско решение

Решението Инфо-код за мобилни нарачки на терен им овозможува на продавачите на терен преглед на сите важни информации за клиентите во реално време, поефикасна продажба на терен и забрзано собирање на нарачки. Во процесот на креирање на нарачка, софтверското решение му овозможува на продавачот да пристапи до историјата на продажба, претходните нарачки, договорените асортимани (со можност за категоризација на клиентите), артиклите за продажба и многу повеќе со неколку кликања. Секој деловен систем е специфичен, затоа во соработка со вас организираме консултации и ги правиме сите можни прилагодувања на софтверското решение на вашиот деловен систем и вашите потреби

Мобилни терминали

Со мобилните терминали од понудата на Инфо-код, тие ќе можат брзо и лесно да пристапат до информациите, апликациите и луѓето што им се потребни за да ја завршат работата. Лесно снимајте 1D/2D бар-кодови најбрзо што можете да го притиснете копчето за скенирање. Мобилните терминали наменети за нарачки на терен успешно снимаат дури и неквалитетни, оштетени и валкани баркодови. Функционалноста „покажи и пукај“ ќе ви овозможи одблизу да снимате дури и големи баркодови. Ги препорачуваме оние со функцијата Power Precision Plus бидејќи даваат импресивни 14 часа работа без прекин за замена или полнење на батеријата.

Мобилни печатачи

За да печатите нарачки, белешки за испорака, етикети, фактури и други придружни документи, изберете компактни печатачи кои претставуваат паметно решение за сестрана употреба. Екстремните временски услови не можат да ја попречат нивната работа - можете да сметате на сигурно висококвалитетно печатење дури и при екстремна топлина, студ, дожд и снег. Уникатните, патентирани батерии и технологии за управување со батерии нудат најдолг животен век, обезбедувајќи уредите да имаат доволно енергија за постојано да работат во текот на смената, а целосниот пакет додатоци за задни и полнење батерии го прави лесен и исплатлив, така што вашите печатачи секогаш можат да бидат подготвени за акција во секоја смена.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Тука сме за вас

Скоро 30 години ги советуваме нашите клиенти која опрема да ја преземат за одреден вид на деловна активност, затоа не двоумете се да повикате помош при донесување одлука. Исто така, ќе ја добиете целата потребна техничка поддршка и услуга.

Контактирајте не

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!