Решенија за специфична намена

Мониторинг на размножување

Точните и навремени податоци се важен елемент за обезбедување квалитет

Соодветното следење и следливост на сите инпути во производниот процес се важна основа за постигнување на посакуваната индустриска ефикасност и одржлив развој на компаниите. Во согласност со спецификите на вашите деловни процеси и видот на одгледување, треба да изберете опрема и софтверско решение што ќе ви овозможи ефикасно да го следите одгледувањето и да донесете бројни придобивки за вашиот бизнис: заштеда на време моментално достапни и точни податоци намалување на можноста за грешки при хранење на животните и внесување податоци подобра основа за донесување деловни одлуки. Инфо-кодот може да ви помогне со сето ова, контактирајте не со доверба.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

Анализа и консалтинг

Ќе ги анализираме вашите потреби, ќе најдеме концептуално и/или програмско решение, ќе ви помогнеме да го поедноставите работниот процес и да ја изберете опремата што најмногу ќе одговара на спецификите на вашиот бизнис.

02

Портфолио на производи и комплетност на решенија

Широкото портфолио на производи на понудата на Инфо-код ќе помогне да се зголеми ефикасноста и да се олесни работата на вашите вработени. Од опрема, преку концептуални и програмски решенија, потрошен материјал и ненадмината поддршка и услуга - обезбедуваме се што ви треба за да воспоставите ефикасен мониторинг на одгледување.

03

Приспособување и имплементација на апликацијата

Тимот за Инфо-код ќе го инсталира решението на вашата локација и ќе ве води низ сите главни придобивки и карактеристики на решението.

04

Поддршката што ја заслужувате

Професионална поддршка од експерти со искуство во вашата деловна област ви стои на располагање за совет или помош. Без разлика дали е неопходно да се обезбеди помош на вашата локација или од далечина, ние обезбедуваме техничка поддршка и одржување на решенија за сите наши корисници.

  • Помалку грешки

  • Ефикасност

  • Оптимизација

Мониторинг на размножување

Решението развиено со фокус на решавање на специфичните потреби на корисниците

Обезбедувањето на комплетно решение за мониторинг на одгледување е дел од нашата понуда создадена врз основа на богато искуство и заедничка работа на ефикасност во мониторингот на одгледување со нашите долгорочни клиенти. Со имплементација на решенија во различни индустрии, собравме знаење за потребната инфраструктура и спецификите на животната средина при следењето на одгледувањето. Затоа нудиме опрема за собирање податоци која се карактеризира со функционалности кои бараат работа во различни услови. Имплементирајте го нашето доверливо софтверско решение за следење на размножувањето и подигнете го вашиот бизнис на ново ниво на ефикасност.

aaaaaaaaa

Подобрете ги процесите за следење на одгледувањето

Овозможете непречено следење и работа, практично елиминирајте ја можноста за грешка и воведете го најбезбедниот начин за правилно следење на многуте лотови.

Програмско решение

Достапноста на GSM сигналот често се менува во фармите, а синхронизацијата на базите мора да продолжи онаму каде што застанала во моментот на губење на сигналот. Инфо-кодот на апликацијата за следење одгледување обезбедува онлајн и офлајн режим за да обезбеди целосна поддршка за синхронизација на локалната база на податоци со базата на податоци во вашиот деловен систем. Овозможува тековно овластување на администраторот и пристап до информации за, на пример: кафези, вкупната количина на храна и количините според трговските шифри на храна за тој ден, дали оние количини на поединечна храна што всушност биле консумирани во согласност со Дневниот Упатствата за хранење се исклучени од магацинот и многу повеќе.

Мобилни терминали

Мобилниот терминал е една од главните алатки за следење на одгледувањето, затоа е исклучително важно да биде сигурен асистент за вашите вработени што ќе им го олесни извршувањето на секојдневните задачи. Ви нудиме мобилни терминали погодни за околината во која се следи одгледувањето. Отпорен на вода и падови, ергономски дизајн, продолжено траење на батеријата, повеќе опции за сензори и опции за снимање податоци и лесна конфигурација на уредот.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Тука сме за вас

Скоро 30 години ги советуваме нашите клиенти која опрема да ја преземат за одреден вид на деловна активност, затоа не двоумете се да повикате помош при донесување одлука. Исто така, ќе ја добиете целата потребна техничка поддршка и услуга.

Контактирајте не

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!