Решенија за специфична намена

Променете ги и испечатете ги цените на артиклите

Поддржете ги стратешки важните цели на вашиот бизнис со точни и навремени промени на цените 

Промената на цената е стратешка алатка што ја користат трговците за да ја зголемат продажбата или уделот на пазарот. Промените на политиката и цените обично се одлучуваат во седиштето на компанијата, но без синхронизирано работење во малопродажбата - не се постигнува саканиот ефект.

Доцнењето и грешките во спроведувањето на ценовните политики во продавниците може непотребно да ги чинат компаниите милиони загубени продажби и зголемени трошоци за работна сила. Доцнењата во координирањето на намалувањата на цените на полицата или POS уредите ги ставаат трговците на мало на ризик од прекршување на законите за цените на полица и сомнителна измама со наплатата.

Имплементацијата на решението Info-code за промена и печатење на цените ќе ви овозможи брзина, точност и економичност во следењето на политиката за промена на цените. Подигнете ја продуктивноста на вашите вработени во продавниците на ново ниво!

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

Анализа и консалтинг

Помогнете во поедноставувањето на работниот процес и изборот на опремата што најмногу ќе одговара на вашиот бизнис.

02

Портфолио на производи

Широкото портфолио на производи, кои ќе ги најдете во нашата понуда, ќе помогне да се зголеми продуктивноста и да се олесни работата на вашите вработени.

03

Комплетност на решението

Покрај тоа што секогаш ќе ја најдеме потребната и соодветна опрема и потрошен материјал за менување и печатење на цените, секогаш ќе бидеме подготвени да ви обезбедиме и нешто повеќе од тоа. Тука сме за секаков совет, поддршка и помош во оптимизирањето на вашите процеси.

04

Поддршката што ја заслужувате

Професионална поддршка од експерти со искуство во вашата деловна област ви стои на располагање за совет или помош.

  • Помали трошоци

  • Помалку грешки

  • Ефикасност

  • Оптимизација

Променете ги и испечатете ги цените на артиклите

Донесете продуктивност, брзина и леснотија во операциите за промена на цените

Пристигнувањето на нови стоки во продавниците, сезонската продажба или специјалните намалувања на цените често носат непотребен стрес на продажните места и одземаат премногу драгоцено време и енергија од вработените во продажните места. Решението за инфо-код го намалува времето потребно за обиколка на продавницата и проверка на артиклите без декларации или оние со погрешна цена. Можете да го прочитате бар-кодот на лице место до врвните мобилни терминали на нашата понуда додека трепнете и веднаш да испечатите нова етикета со валидна цена преку мобилните печатачи. На овој начин се докажува дека грешките се сведуваат на минимум.

Технологија за идентификација прилагодена на вашите потреби

Технолошки напредни уреди со кои менувањето и печатењето на цените стануваат рутински лесни задачи.

Мобилен терминал

Со мобилните терминали од новата генерација, прочитајте го бар-кодот од производот додека трепнете. Покрај обезбедувањето максимална продуктивност во мобилната работа во малопродажба, можете да ги користите и во производствена средина, магацин или дистрибутивен центар. Скенирајте ги предметите на високите полици со прецизност на суперхеројот со терминалот за скенирање на долг дострел или користете ги опциите за читање баркод во близина. Не грижете се за паѓање и издржливост на уредот или батеријата, ние ќе најдеме терминал токму за вашата околина и вашите потреби.

Мобилен принтер

Закачете го мобилниот печатач на ременот и заборавете на маките за печатење досега. Технолошки напредните печатачи со иновативен дизајн ќе ве маѓепсаат со леснотијата на користење и зголемената продуктивност. Минимизирањето на времето на работа е обезбедено со напредната технологија на батерии со голем капацитет и инстантното будење по потреба - така што вашиот печатач никогаш не спие. Големите функционални екрани во боја со икони за статус ќе ги елиминираат претпоставките и бурата на идеи. Дозволете си понуда за брзи печатачи од Инфо-код што прават разлика.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Тука сме за вас

Скоро 30 години ги советуваме нашите клиенти која опрема да ја преземат за одреден вид на деловна активност, затоа не двоумете се да повикате помош при донесување одлука. Исто така, ќе ја добиете целата потребна техничка поддршка и услуга.

Контактирајте не

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!