Решенија за специфична намена

M-WMS (Систем за управување со складиште) решение за складирање

Компјутеризирајте го магацинот и постигнете поголема ефикасност со помали трошоци! Затоа што животот е премногу краток за макотрпно да се бара погрешно подредениот предмет.

Долги години, на партнерите во магацинскиот бизнис им доставуваме технолошки напредна опрема и материјали кои им се потребни за ефикасно извршување на нивната работа. Ваквото драгоцено искуство и проучување на потребите на нашите корисници ни овозможи да добиеме увид во нивното работење и најчестите предизвици на работењето на магацините. Со цел да им помогнеме да ги елиминираат најчестите пречки за постигнување вистинска деловна ефикасност и ефективност, дизајниравме сопствено софтверско решение кое ќе им помогне во тоа: нашиот m-WMS. Сега сме среќни да им доставиме на нашите партнери навистина комплетно решение за сите нивни потреби: опрема, потрошен материјал, апликација и професионална поддршка и консултации за оптимизација на процесите.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

Анализа и консалтинг

Помогнете во поедноставувањето на работниот процес и изборот на опрема, потрошен материјал и софтвер што најмногу ќе одговараат на вашиот бизнис.

02

Портфолио на производи

Широкото портфолио на производи, кои ќе ги најдете во нашата понуда, ќе помогне да се зголеми ефикасноста и да се олесни работата на вашите вработени. Од опрема, преку концептуални и програмски решенија, потрошен материјал и ненадмината поддршка и услуга - обезбедуваме се што ви треба за ефективен бизнис.

03

Приспособување и имплементација на апликацијата

Тимот за Инфо-код ќе го инсталира решението на вашата локација и ќе ве води низ сите главни придобивки и карактеристики на решението.

04

Поддршката што ја заслужувате

Професионална поддршка од експерти со искуство во вашата деловна област ви стои на располагање за совет или помош. Без разлика дали е неопходно да се обезбеди помош на вашата локација или од далечина, ние обезбедуваме техничка поддршка и одржување на решенија за сите наши корисници.

  • Помали трошоци

  • Помалку грешки

  • Ефикасност

  • Оптимизација

M-WMS (Систем за управување со складиште) решение за складирање

Искористете ги предностите на секој агол од вашиот магацин и имајте информации во секое време за тоа кое катче е што

Оптималното искористување на просторот за складирање е полесно да се постигне со соодветен систем за складирање. m-WMS ќе ги знае локациите на производите и на тој начин ќе го оптимизира движењето на вашите вработени. Зголемувањето на ефикасноста на нивната работа ќе можете да го следите преку реализирани нарачки за примање, испорака или преместување на стоки. Заборавете на еден тон документи и бесцелно талкајќи во потрага по предмети и точни количини. Оставете ја таа работа на m-WMS и опремете го кодот за информации за понудата.

Максимизирајте ја ефикасноста на магацинот

Со паметното софтверско решение m-WMS, автоматизирајте ги процесите во складиштето и постигнете следење на артиклите. Зајакнете ги вашите вработени со технолошки напредна опрема за позадоволително и поефикасно да ги исполнуваат работните задачи и успешно да придонесат за остварување на целите на компанијата..

Софтверско решение

m-WMS е интуитивна апликација, лесна за употреба и директно поврзана со вашиот деловен систем. Овозможува лесно следење на манипулацијата на секој артикл при неговото движење низ магацинот - од влез до излез. Служи за забрзување на работните процеси, оптимално искористување на просторот за складирање, зголемување на точноста на примање, нарачка и издавање стоки. Ќе ја елиминира потребата од хартиена документација, ќе го автоматизира залихата и ќе го зголеми протокот на стоки и ќе ги намали деловните трошоци.

Принтери

За да печатите бар-кодови на артикли за интерна потреба, етикети за означување локации во складиштето или декларации, изберете еден од печатачите од понудата за инфо-код приспособена за операции во складиштето. Направени да ги задоволат вашите сегашни и идни потреби, овие мултифункционални печатачи се карактеризираат со издржливост, леснотија на инсталација и ракување и исклучителна флексибилност при користење. Цврстите конструкции на магацински печатачи ги прават идеални за работа во вашата околина, а моќните единици за обработка и големите капацитети за складирање обезбедуваат сигурна и долгорочна работа.

Опрема за безжична мрежа

Со цел m-WMS целосно да ја исполни својата цел и да комуницира во реално време со опремата на вашите вработени, во нашата понуда ја вклучивме најквалитетната мрежна опрема. Ќе го прегледаме вашиот магацин, ќе направиме детални мерења и ќе го предложиме идеалното техничко решение. За да ви обезбедиме комплетна услуга, ќе ја имплементираме мрежната опрема на вашата локација.

Мобилни терминали

Изберете мобилни терминали кои имаат три погони со високи перформанси во едно: моќен скенер со продолжен опсег кој чита баркодови од 7,62 cm (3 инчи) до 21,34 m (70 стапки), 1D ласери со стандарден опсег или 1D/2D имиџер. Без оглед на тоа кој уред за скенирање ќе го изберете, можете да скенирате сè - вклучувајќи бар-кодови кои се изгребани, валкани, оштетени, лошо испечатени или под пакување.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Тука сме за вас

Скоро 30 години ги советуваме нашите клиенти која опрема да ја преземат за одреден вид на деловна активност, затоа не двоумете се да повикате помош при донесување одлука. Исто така, ќе ја добиете целата потребна техничка поддршка и услуга.

Контактирајте не

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!