Решенија за здравство

Идентификација на пациентот

Едноставна и точна идентификација од прием до отпуштање на пациентот. Намалете ја можноста за грешка и погрижете се пациентот да добива соодветна грижа во секое време.

Нашите здравствени решенија им помагаат на членовите на вашиот тим да го подигнат нивото на грижа за секој поединечен пациент на уште повисоко ниво. Сакаме да ви помогнеме да имате безбеден и брз пристап до податоците за пациентот, како и до персоналот што се грижи за пациентот во реално време.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

Анализа и советување

Помогнете во поедноставување на работниот процес и изборот на опрема и материјали кои најмногу ќе одговараат на вашиот бизнис.

02

Портфолио на производот

Широко портфолио на производи, кои ќе ги најдете во нашата понуда, ќе помогне да се зголеми ефикасноста и да се олесни работата на медицинскиот персонал.

03

Комплетност на решението

Од опрема за печатење нараквици која е компатибилна со болнички системи, опрема за читање баркодови од нараквици, па сè до широк асортиман на нараквици во различни големини и бои.

04

Достапност и сигурност

На нашите корисници им го обезбедуваме потребното снабдување со опрема и потрошен материјал, што не прави сигурен партнер во вашите секојдневни предизвици.

05

Поддршката каква што заслужувате

Професионална поддршка од експерти со искуство во вашата деловна област ви стои на располагање за совет или помош.

  • Сигурност и квалитет

  • Помалку грешки

  • Ефикасност

  • Оптимизација

Идентификација на пациентот

Долгорочната успешна деловна соработка со здравствените установи ни обезбедува титула доверлив и професионален партнер.

Примарната и најважна цел што ние во Инфо-кодот ја препознавме е медицинскиот персонал да работи што е можно поефикасно, да му обезбеди максимална поддршка за нивните секојдневни активности да бидат поедноставни и полесни.

Комплетно решение за здравството

Мора да се обезбеди високо ниво на квалитетна нега за секој поединечен пациент со поврзување на податоците од секој чекор, од моментот на прием до отпуштање. Решението за идентификација на пациентот овозможува усогласување на податоците за пациентот, пропишаната терапија, примероците и другите потребни податоци. Сето ова е неопходно од една причина - да се осигура дека пациентот добива соодветна грижа, секогаш.

Опрема за печатење нараквици

За да се печатат нараквици за идентификација на пациентот, потребен е специјален печатач кој е лесно поврзан и компатибилен со болничките системи каде што се достапни сите информации за пациентот. Печатачот доаѓа во неколку варијанти, од кои едната е HC (Health care), која обезбедува отпорност на средства за чистење средства за дезинфекција.

Нараквици

Пластифицираните термички нараквици, со нивниот дизајн, достапноста во различни големини и бои, како и квалитетот на водечкиот светски производител Zebra, во голема мера ја олеснуваат и забрзуваат работата на здравствените работници.

Опрема за читање бар код

Без разлика дали скенирате 1D или 2D бар-код, читателите мора да обезбедат брзина и точност при читањето на податоците запишани во бар-кодот. Стандардните верзии на читачот им се добро познати на повеќето, а најдобар избор е опцијата HC (Health care) со висока отпорност на средства за дезинфекција. Што се однесува до поврзувањето со компјутерите, можете да изберете да комуницирате преку жична или безжична врска.

Индустриско искуство

Долгогодишното искуство и присуство во оваа исклучително важна деловна област, како и предизвиците кои успешно ги претворивме во наша најголема сила, го прават Инфо-код горд лидер во изборот на повеќето здравствени установи во Хрватска.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Тука сме за вас

Скоро 30 години ги советуваме нашите клиенти која опрема да ја преземат за одреден вид на деловна активност, затоа не двоумете се да повикате помош при донесување одлука. Исто така, ќе ја добиете целата потребна техничка поддршка и услуга.

Контактирајте не

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!