Решенија за здравство

Обележување на крвните кеси

Процесот на трансфузија на крв од донаторот до примателот е многу сложен и бара почитување на строго пропишаните стандарди и процедури.

Правилното означување на кесите со крв и другите примероци во моментот кога се собираат ја подобрува безбедноста на пациентот и помага да се спречат многу проблеми поврзани со погрешна идентификација.

Сакаме да ви помогнеме во оние важни активности кои го сочинуваат вашето секојдневие. Свесни сме за спецификите на вашиот бизнис, ги разбираме процесите и го предлагаме најдоброто решение за вас. На нашите корисници во областа на здравствената заштита им олеснуваме да обезбедат квалитетна нега на пациентите со посветена технологија која ги овластува здравствените работници со опрема со врвни перформанси.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

Анализа и советување

Помогнете во поедноставување на работниот процес и изборот на опрема и материјали кои најмногу ќе одговараат на вашиот бизнис.

02

Комплетност на решението

Високата специфичност и бараноста на процесот на етикетирање на кесите со крв ја става етикетата во многу предизвикувачка ситуација: таа мора да ги исполнува највисоките стандарди за етикетирање со својот состав, изглед и издржливост. Во Инфо-код, можете да ги добиете сите потрошни материјали и поврзана опрема што ви треба за печатење и читање баркодови на едно место.

03

Достапност и сигурност

На нашите корисници им го обезбедуваме потребното снабдување со опрема и потрошен материјал, што не прави сигурен партнер во вашите секојдневни предизвици.

04

Поддршката каква што заслужувате

Професионална поддршка од експерти со искуство во вашата деловна област ви стои на располагање за совет или помош.

  • Сигурност и квалитет

  • Помалку грешки

  • Ефикасност

  • Оптимизација

Обележување на крвните кеси

Правилното означување на кесите со крв е од витално значење, во буквална смисла на зборот.

Сложениот процес како што е трансфузијата на крв на секој чекор треба да биде транспарентен, ефикасен и ефективен.

Обезбедете ги сите овие елементи со избирање на соодветна опрема и потрошен материјал произведени специјално за здравствениот сектор.

aaaaaaaaa

Компоненти на успешно обележување

Постојат три клучни компоненти за успешното означување на кесите со крв: квалитетна опрема за печатење, етикети и рибони чиј состав и квалитет одговараат на барањата на процесот на апликација и опрема за читање баркодови. Дополнително важено е да имате сигурен партнер кој ќе ви ги обезбеди сите овие елементи и ќе обезбеди соодветна поддршка.

Опрема за печатење на етикети

За да печатите етикети со термички пренос, потребен ви е специјален печатач кој е лесно се поврзува и е компатибилен со болничките апликации од кои се печатат информациите за пациентот. Изборот на соодветниот модел е прилагоден на вашите потреби во зависност од сложеноста на анализата на примерокот.

Потрошен матерјал

Етикетата Zebra 8000T Primary Blood Bag е единствен избор за оваа намена. Неговиот состав и изглед ги задоволуваат сите стандарди и прописи за означување на кесите со крв. Испечатени со висококвалитетен рибон, се обезбедува одлична читливост за време на целиот процес на трансфузија.

Опрема за читање на баркоди

Обезбедете точност, брзина и едноставност при скенирање на бар-кодови со избирање на читач на баркодови дизајниран за читање податоци од кеси со крв од нашата палета на скенери за здравствена заштита. Најдобар избор се секогаш читачите Health Care, кои покрај врвните перформанси покажуваат и висока отпорност на честото чистење со средства за дезинфекција.

Индустриско искуство

Нашето долгогодишно присуство во здравствениот сектор и соработката со здравствените работници од секторот за трансфузиона медицина ни ја обезбедува титулата доверлив и професионален партнер.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Тука сме за вас

Скоро 30 години ги советуваме нашите клиенти која опрема да ја преземат за одреден вид на деловна активност, затоа не двоумете се да повикате помош при донесување одлука. Исто така, ќе ја добиете целата потребна техничка поддршка и услуга.

Контактирајте не

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!