Решенија за здравство

Обележување во лаборатории

Успешното лабораториско управување започнува со точно означување.

Обработката на примерокот е важен дел од поставувањето на дијагнозата. Лошото управување со лабораторискиот инвентар може да доведе до грешки кои создаваат потреба за повторно земање и проценка на примероците, губење време кое пациентот можеби го нема.

Свесни за спецификите на лабораториските процеси, создадовме решение за евиденција за квалитет и целосна поддршка за лабораториски тестови. Посветете целосно внимание на лабораториската обработка на примерокот, а грижата за висококвалитетното и соодветно означување на лабораториската опрема и примероците препуштете ни со целосна доверба.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

Анализа и советување

Помогнете во поедноставување на работниот процес и изборот на опрема и материјали кои најмногу ќе одговараат на вашиот бизнис.

02

Комплетност на решението

Широкото портфолио на производи во понудата на Инфо-код ќе помогне да се зголеми ефикасноста и да се олесни работата во лабораторијата. Најдете печатачи за печатење етикети кои можат да се поврзат со болнички апликации од кои се печатат податоците за тест примерокот, висококвалитетни потрошни материјали прилагодени на барањата за обработка на примероците и читачи на баркод за точност и брзина во манипулацијата со примерокот.

03

Достапност и сигурност

На нашите корисници им го обезбедуваме потребното снабдување со опрема и потрошен материјал, што не прави сигурен партнер во вашите секојдневни предизвици.

04

Поддршката каква што заслужувате

Професионална поддршка од експерти со искуство во вашата деловна област ви стои на располагање за совет или помош.

  • Сигурност и квалитет

  • Помалку грешки

  • Ефикасност

  • Оптимизација

Обележување во лаборатории

Решенија за целосна поддршка на успешните лабораториски тестови

Сите решенија за инфо-код се комплетни, сигурни и засновани на речиси 30-годишно искуство и консултантски клиенти.

Ги препознаваме вашите потреби и го предлагаме најдоброто решение. Ние не само што го продаваме производот, туку нудиме начин да ги оптимизирате вашите деловни процеси, да ги елиминирате непотребните трошоци, да трошите енергија и време. Целта е да се одговори на сите предизвици во етикетирањето и следењето на лабораториската опрема и примероци, од почетокот до крајот на процесот.

Продуктивност, точност и безбедност во вашата лабораторија

Опсегот на опрема и материјали на Инфо-код специјално дизајнирани за употреба во лаборатории го оптимизира лабораториското управување со подобрување на идентификацијата и следењето на примероците од собирање до тестирање.

Опрема за печатење етикети

За да се испечатат етикети за термички и/или термички пренос, потребен е специјален печатач кој е лесно поврзан и компатибилен со болничките апликации од кои се печатат информациите за пациентот. Обично куќиштето на печатачот е пластично и доаѓа во опцијата HC (Health care), која обезбедува отпорност на средства за чистење средства за дезинфекција. Изборот на соодветниот модел е прилагоден на вашите потреби во зависност од сложеноста на анализата на примерокот.

Потрошен матерјал

Термичките етикети со својот состав обезбедуваат висока читливост на печатените податоци, лесно издржуваат температурни флуктуации, обезбедуваат отпор дури и при многу ниски температури на складирање. Етикетите за термички пренос, во комбинација со компатибилен рибон, се одличен избор за сложени апликации каде анализата на примерокот треба да биде подложена на екстремен третман.

Опрема за читање бар кодови

Без разлика дали скенирате 1D или 2D бар-код, читачите мора да обезбедат брзина и точност при читањето на податоците запишани во бар-кодот. Стандардните верзии на читачот им се добро познати на повеќето, а најдобар избор е опцијата HC (Health care) со висока отпорност на средства за дезинфекција. Кога зборуваме за можностите за поврзување со компјутери, можете да го поврзете вашиот читач на баркод преку жица или безжична врска.

Индустриско искуство

Со долгогодишно искуство, експертиза и квалитетна поддршка, обезбедивме непречено функционирање на бројни лаборатории и ги минимизиравме проблемите поврзани со идентификацијата на примерокот.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Тука сме за вас

Скоро 30 години ги советуваме нашите клиенти која опрема да ја преземат за одреден вид на деловна активност, затоа не двоумете се да повикате помош при донесување одлука. Исто така, ќе ја добиете целата потребна техничка поддршка и услуга.

Контактирајте не

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!