Преносни терминали

Прикажи сè производи во категорија
Unitech PA700

Unitech PA700

  • Преносни терминали
  • Android
Индустрискиот терминал Unitech PA700 воведува ново ниво на лична продуктивност и функционалност.  
Handheld Nautiz X1

Handheld Nautiz X1

  • Преносни терминали
  • Android
Handheld Nautiz X1 совршено комбинира паметен телефон и робустен рачен компјутер. Ги проширува границите на големина, издржливост и сигурност за да им овозможи на професионалци од областа и надворешни ентузијасти да понудат докажана робусност на рачното ракување на Nautiz на паметен телефон со Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) или Windows Embedded Handheld 6.5.  
Motorola Symbol TC55

Motorola Symbol TC55

  • Преносни терминали
  • Android
За да завршат работа, вашите вработени треба да имаат моќен и доверлив далечински пристап до податоците во реално време.
Motorola Symbol MC40

Motorola Symbol MC40

  • Преносни терминали
  • Android
Овозможете им на своите соработници со помош на рачниот преносен компјутер Motorola Symbol MC40 да пружаат услги кои ќе остават впечаток врз денешните захтевни и технолошки освестени купувачи.
Прикажи сè