Решенија

Прикажи сè производи во категорија
RAM мемориски држачи за автомобили

RAM мемориски држачи за автомобили

  • Решенија
RAM меморијата стана најиновативната линија на галантерија за електронски уреди, а нивните производи се најбараните по овој вид во светот. Денес, тие се неодминлива компонента за широк спектар на намени, вклучувајќи и патни возила, разни индустриски гранки, полиција и армија, материјали за ракување и која било апликација која бара робусно решение за монтирање.  
Услужен сектор

Услужен сектор

  • Решенија
За сопственикот на фирмата или објектот во некој од услужните дејности, како угостителство и хотелиерство, било да станува збор за ресторан, сала за состаноци или фудбалски стадион, од најголема важност е да се поедностави работниот процес со цел да се, намали времето на чекање и бројот на грешки и да се зголеми сигурноста и дневниот приход. Уредите за автоматска идентификација се проверени решенија за оваа дејност.
Работа на терен

Работа на терен

  • Решенија
Работата на терен по правило троши доста време, но мобилните компјутери може да ви помогнат да заштедите.
Здравство

Здравство

  • Решенија
Давачите на здравствени услуги денес имаат потреба од партнери кои може да им овозможат висококвалитетни производи заедно со ненадминлива услуга и подршка.
Малопродажба

Малопродажба

  • Решенија
Како успешно би ги следеле натпреварувачкото опкружување, на малопродажбата и требаат брзи и паметни технологии.
Транспорт и логистика

Транспорт и логистика

  • Решенија
Мобилните уреди совршено се вклопуваат во системите за управување со информации, нудејќи сеопфатен пакет за зголемена ефикасност и задоволсво на клиентот.
Прикажи сè